Egmond Wandel Marathon

Op zaterdag 26 & zondag 27 januari vindt de 16e editie van de Egmond Wandel Marathon plaats. Deelnemers van deze tocht wandelen voor het goede doel langs unieke plekken aan de kust van Noord-Holland.

De route loopt onder andere door het Noordhollands Duinreservaat; één van de grootste, aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Een schitterend natuurgebied, maar wel een pittige uitdaging voor de deelnemers van de marathon.

Doet u mee aan de Egmond Wandel Marathon? Verblijf dan in een comfortabel vakantiehuis op Recreatiepark de Woudhoeve. Het vakantiepark ligt op slechts 10 minuten afstand van de start/finish. Ontspanning vóór en na de wandeling gegarandeerd!

Ja, ik verblijf in de buurt!


Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=