Over TopParken

Op onze 14 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleeft u Nederland als nooit tevoren. Een vakantiehuis huren of heerlijk kamperen op een van onze parken: bij TopParken kan het allemaal. U vindt onze vakantieparken op 14 locaties in Nederland. 

Historie

TopParken: een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken. We nemen u graag mee terug in de tijd waarin de familie Bergervoet TopParken oprichtte. 

Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche startte de familie in 2004 TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met haar onderscheidende en innoverende kracht heeft het bedrijf zich al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft het bedrijf haar vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 14 vakantieparken op unieke locaties in Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zuid-Limburg, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt. 

 
Over TopParken - Residence Valkenburg

Missie

"Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers/beleggers, huurders en kampeerders naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken op unieke locaties in Nederland". 

Visie

TopParken wil gasten op de juiste manier laten investeren in ontspanning. Vakantiegasten en investeerders kunnen bij TopParken zorgeloos genieten van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op toplocaties.

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken! 

Bij TopParken werkt u op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maakt u deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages