Over TopParken

Op onze 14 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleeft u Nederland als nooit tevoren. Een vakantiehuis huren of heerlijk kamperen op een van onze parken: bij TopParken kan het allemaal. U vindt onze vakantieparken op 14 locaties in Nederland. 

Historie

TopParken is een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken. We nemen u graag mee terug in de tijd waar de familie Bergervoet haar intrede deed in de recreatiebranche. 

Oprichter Janus Bergervoet zag in de jaren 70 dat steeds meer mensen terugkwamen naar hetzelfde vakantieadres. Daarom startte hij een bedrijf voor de verkoop van stacaravans voor consumenten. Hij heeft met zijn vernieuwende modellen in de jaren 70 gezorgd voor een stijging van de verkoop van stacaravans in Nederland. Al snel zag Bergervoet dat zijn klanten niet alleen op zoek waren naar kwalitatief hoogwaardige stacaravans, maar ook naar de juiste locaties met het juiste aanbod faciliteiten en de juiste ambiance. Zodoende begon hij met het kopen van grond op unieke locaties in Nederland en het creëren van een bijzondere vakantiebeleving door o.a. het aanbod faciliteiten af te stemmen op de gast. Bergervoet heeft in de loop der jaren maar liefst 70 vakantieparken geëxploiteerd. Met deze ervaring was het tijd om de volgende stap te nemen.

In 2004 startte Bergervoet, samen met zijn kinderen Peter en Riekie Bergervoet, TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met TopParken wilden zij kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties aanbieden in Nederland. Hierbij werd een stacaravan ook steeds meer vervangen door een volwaardig vakantiehuis, voorzien van alle hedendaagse gemakken en voorzieningen. Door het succes van de eerste TopParken vakantieparken werd er al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft de familie het vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 14 vakantieparken op unieke locaties in GelderlandNoord-BrabantNoord-HollandZuid-Holland en Zuid-Limburg, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

 
Over TopParken - Residence Valkenburg

Missie

"Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers/beleggers, huurders en kampeerders naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken op unieke locaties in Nederland". 

Visie

TopParken wil gasten op de juiste manier laten investeren in ontspanning. Vakantiegasten en investeerders kunnen bij TopParken zorgeloos genieten van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op toplocaties.

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken! 

Bij TopParken werkt u op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maakt u deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages