Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Over TopParken

  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Luxe appartementen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Goede camperfaciliteiten
  • Unieke locaties in Nederland
  • In- en outdoor faciliteiten
  • Uitgebreid entertainmentprogramma

Op vakantie of investeren bij TopParken

TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Op onze parken kunt u een vakantiehuis kopen, een vakantiehuis of appartement huren of heerlijk kamperen.

Op vakantie in Nederland

Voor een heerlijke vakantie in Nederland, bent u bij TopParken aan het juiste adres. Al onze vakantieparken bevinden zich op unieke locaties aan zee, in de bossen en aan het water. Bij TopParken kunt u gezellig kamperen op een ruime kampeerplaats of in een traditionele trekkershut en kunt u een comfortabel vakantiehuis, luxe villa of appartement huren. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 t/m 12 personen. Op de vakantieparken vindt u vele faciliteiten voor jong en oud, zoals binnen- en buitenzwembaden, (indoor) speeltuinen en gezellige restaurants, ook profiteert u van exclusieve kortingen op de leukste uitjes in de omgeving van de parken.

Op vakantie bij TopParken

Vakantiehuis kopen

Bij TopParken kunt u ook een vakantiehuis kopen. Bij het kopen van uw vakantiehuis heeft u de keuze uit (gedeeltelijk) eigen gebruik of volledige verhuur.

(Gedeeltelijk) eigen gebruik

Heeft u altijd al willen wegdromen in uw eigen vakantiehuis aan het water, in de bossen of aan zee? U kunt bij TopParken een vakantiehuis kopen op één van de 16 unieke locaties in Nederland. Bij het kopen van een vakantiehuis, kunt u er ook voor kiezen uw vakantiehuis gedeeltelijk te verhuren. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten.

Volledige verhuur

Bij TopParken is het ook mogelijk om te investeren in een vakantiehuis. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een hoog netto rendement per jaar ontvangt bij volledige verhuur van uw vakantiehuis. TopParken leent zich mede door de unieke locaties in Nederland uitstekend voor de verhuur. Onze professionele verhuurafdeling zorgt het gehele jaar voor het volledige verhuurproces van uw vakantiehuis. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen profiteren van uw investering.

Vakantiehuis kopen bij TopParken

Onze visie
Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers, beleggers, huurders en kampeerders op kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken in het bos, aan zee en aan het water.

Hoge kwaliteit
TopParken streeft naar een hoge kwaliteit op haar vakantieparken. Onze vakantiehuizen en sanitaire voorzieningen zien er altijd top uit en er zijn tal van faciliteiten die bijdragen aan een heerlijke vakantie of zorgeloze investering in Nederland.

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Dirk Zeelenberg zegt:

'Een echte aanrader!' Dirk Zeelenberg

'Ik heb veel parken bezocht en veel vakantiehuizen bekeken, daarom beveel ik u mijn favorieten aan' Dirk Zeelenberg