TopParken
Resort Lexmond TopParken geopend

Resort Lexmond is officieel geopend!

Opening nieuw vakantiepark Lexmond

Op zaterdag 13 april is ons nieuwste vakantiepark, Resort Lexmond, officieel geopend. Het park werd geopend door de wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden; de gemeente waarin Resort Lexmond gelegen is.  De opening van het park en de faciliteiten markeren de start van het kampeerseizoen op Resort Lexmond. Komt u binnenkort kamperen op ons vakantiepark aan de Lek?

 

Resort Lexmond en de omgeving in het kort

Resort Lexmond is gelegen in het Utrechtse Lexmond, aan de uiterwaarden van rivier de Lek. De afgelopen periode is hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe vakantiepark en zijn er nieuwe parkfaciliteiten, zoals een buitenzwembad, restaurant met dakterras en centrumgebouw gerealiseerd. Daarnaast beschikt het park ook over een eigen zandstrand; heerlijk om op een mooie zomerdag te relaxen met een goed boek, of om gewoon heerlijk te genieten van het uitzicht. Bovendien biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en recreatie.

Ons nieuwste vakantiepark ligt in Het Groene Hart van Nederland; een prachtig natuurgebied dat tussen grote steden van de randstad ligt. Dit natuurgebied is ideaal om eropuit te gaan, huur bijvoorbeeld een boot, bezoek dorpen en steden of plan een lange wandel- of fietstocht. Bovendien is Resort Lexmond ideaal gelegen voor uitstapjes naar de binnenstad van Utrecht, Paleis Soestdijk en Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Kortom: de ligging en veelzijdige omgeving maken van Resort Lexmond een geliefde vakantiebestemming in Nederland. 

Op dit moment is het alleen mogelijk om te kamperen op Resort Lexmond. In de toekomst kunt u ook vakantie komen vieren in een comfortabel vakantiehuis aan het water. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte!

Een eigen vakantiehuis aan het water?

Wilt u onbeperkt vakantie kunnen vieren op ons vakantiepark in Lexmond, samen met uw partner, gezin, familie of vrienden? Investeer dan in een vakantiehuis aan het water, dat gebruikt kan worden voor privédoeleinden, verhuur of een combinatie hiervan. Zo kunt u profiteren van vakanties in eigen land en tegelijkertijd van een interessante verhuuropbrengst.

 

Bekijk ook ⤵