De Alkmaar City Run by Night keert terug!

De geliefde Alkmaar City Run by Night keert, met zijn 8e editie, ook dit jaar weer terug. Op woensdag 20 mei, de dag voor Hemelvaart, zal er in het centrum van Alkmaar opnieuw een groots Run & Swing evenement losbarsten. Maar liefst 10.000 hardlopers uit de regio zullen in de startblokken staan om hun beste beentje voor te zetten.

Ook dit jaar zijn er weer de leukste 5 en 10km routes uitgestippeld, zodat u tijdens het hardlopen vermaakt wordt met de vele bands, dj’s en andere entertaining acts. De bewoners langs het parcours maken er ieder jaar weer een spektakel van en verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtshows en extra muziek. De kleinste hardlooptalenten hoeven niet te treuren, ook zij zijn van harte welkom tijdens de Rollebol Kids Run!

Na afloop is het tijd voor de traditionele Swinging Night en zal de binnenstad van Alkmaar omgetoverd worden tot één grote dansvloer. Hier kunt u gezellig proosten op uw hardloop overwinning samen met de andere deelnemers.

Ziet u uzelf al lopen door de sfeervolle straten en bomvolle horecapleinen? Vorig jaar was de Alkmaar City Run by Night compleet uitverkocht, wees er dus snel bij en koop uw tickets voordat het te laat is!

Koop uw tickets
 

Mis niets en boek een verblijf in de buurt

Combineer uw deelname met een extra lang Hemelvaartweekend in één van de vakantiehuizen op Recreatiepark de Woudhoeve. Het vakantiepark ligt op 8km van Alkmaar, ideaal om na de City Run uw lichaam optimale rust te geven. Geniet dus van een lang weekend in de duinen met zon, zee én strand!

Bekijk beschikbaarheid
 
 
Hardlopen
 

Over Recreatiepark de Woudhoeve

  1. Dicht bij Egmond aan Zee
  2. Buitenzwembad met kinderbad
  3. Fiets- en wandelroutes door de duinen