1. Vuurwerkvrij oud en nieuw
  2. Op 9 vakantieparken in Nederland
  3. Ideaal voor uw huisdier

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Misschien kent u het wel; de kinderen zijn bang voor het vuurwerk en uw huisdier kruipt het liefst zo ver mogelijk weg. Uw nieuwe jaar begint zo niet echt ontspannen. Wilt u een een rustige en knalvrije jaarwisseling beleven? Proost dan op het nieuwe jaar op één van onze vuurwerkvrije parken. 9 van de 14 vakantieparken zijn tijdens de jaarwisseling vuurwerkvrij. Proost met uw vrienden en/of familie op het nieuwe jaar zonder gestoord te worden door de harde knallen van het vuurwerk. Op diverse parken, zoals Landgoed de Scheleberg en Résidence Lichtenvoorde, organiseren wij zelfs een hondenbuffet.

Kom oud en nieuw vieren op één van onze vuurwerkvrije parken en geniet van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Vuurwerkvrije vakantieparken:

Op onze vuurwerkvrije vakantieparken is het afsteken van vuurwerk verboden. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er in de omgeving ook geen vuurwerk wordt afgestoken.

 

Op onze vuurwerkvrije vakantieparken is het afsteken van vuurwerk verboden. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er in de omgeving ook geen vuurwerk wordt afgestoken.

Vakantieparken met vuurwerk:

Op Recreatiepark ‘t Gelloo is vuurwerk alleen toegestaan bij het restaurant tussen 00:00 en 01:00 uur.

Afgelopen jaar in het nieuws

Boek direct uw vuurwerkvrije vakantiepark

Vakantiehuizen op een vuurwerkvrij park

Een vuurwerkvrij huisje huren doet u bij TopParken; geen harde knallen en felle flitsen om u heen, alleen héél veel rust. Op maar liefst 9 van de 14 vakantieparken mag geen vuurwerk afgestoken worden, dus een vuurwerkvrij vakantiehuis huren doet u daar. Kom gezellig met zijn tweeën, met het hele gezin of misschien zelfs met de hele familie de jaarwisseling vieren. Op de vuurwerkvrije vakantieparken maakt u onbeperkt gebruik van uitstekende faciliteiten. Geniet bij onze horecagelegenheden van de lekkerste oliebollen of maak uw goede voornemens waar door te gaan sporten op onze sportvelden.

Vuurwerkvrij oud en nieuw met uw hond

Als huisdieren ergens bang voor zijn, is het wel vuurwerk. Kom daarom tijdens de jaarwisseling naar een vuurwerkvrij park met uw hond! In de vakantiehuizen op onze TopParken is uw huisdier meer dan welkom, zodat u samen met uw trouwe viervoeter van een rustig en vuurwerkvrij oud en nieuw kunt genieten! We weten zeker dat u uw huisdier daar een groot plezier mee doet. Niet alleen de rust tijdens oud en nieuw, maar ook de mooie omgeving, laat u genieten van een topvakantie in Nederland. Maak een keuze uit onze vuurwerkvrije vakantieparken in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Brabant.

Wilt u het lawaai van vuurwerk op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag vermijden? Kom dan vakantie vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland. Neem zeker ook uw huisdier mee en beleef een vuurwerkvrije oud en nieuw mét uw hond!