1. Vuurwerkvrij oud en nieuw
  2. Op 12 vakantieparken in Nederland
  3. Ideaal voor uw huisdier

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Misschien kent u het wel; de kinderen zijn bang voor de harde knallen van het vuurwerk in de straten en uw huisdier kruipt het liefst zo ver mogelijk weg. Uw nieuwe jaar begint zo niet echt ontspannen. Wilt u een onvergetelijke jaarwisseling beleven? Proost dan op het nieuwe jaar op één van de vuurwerkvrije parken van TopParken. Beleef een rustig en vuurwerkvrij oud en nieuw op één van de 12 vakantieparken op unieke locaties in Nederland. Proost met uw vrienden en/of familie op het nieuwe jaar zonder gestoord te worden door de harde knallen van het vuurwerk. En bovendien; wat is er nu fijner dan het nieuwe jaar beginnen met een weekendje weg of langere vakantie? Kom oud en nieuw vieren op één van onze vuurwerkvrije parken en geniet van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Op onze vuurwerkvrije vakantieparken is het afsteken van vuurwerk verboden. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er in de omgeving ook geen vuurwerk wordt afgestoken.

 

AD:''Knalvrij oud en nieuw: baas en hond vluchten naar vakantiepark.''

Afgelopen jaar kwam het Algemeen Dagblad langs op Landgoed de Scheleberg om te kijken hoe het er aan toe gaat op een vuurwerkvrij vakantiepark. Zij troffen daar geen vuurwerk aan, maar rustige hondjes en zelfs een hondenbuffet. 

 

Vakantiehuizen op een vuurwerkvrij park

Een vuurwerkvrij huisje huren doet u bij TopParken; geen harde knallen en felle flitsen om u heen, alleen héél veel rust. Op maar liefst 12 van de 14 vakantieparken mag geen vuurwerk afgestoken worden, dus een vuurwerkvrij vakantiehuis huren doet u daar. Kom gezellig met zijn tweeën, met het hele gezin of misschien zelfs met de hele familie de jaarwisseling vieren. Op de vuurwerkvrije vakantieparken maakt u onbeperkt gebruik van uitstekende faciliteiten. Geniet bij onze horecagelegenheden van de lekkerste oliebollen of maak uw goede voornemens waar door te gaan sporten op onze sportvelden.

Vuurwerkvrij oud en nieuw met uw hond

Als huisdieren ergens bang voor zijn, is het wel vuurwerk. Kom daarom tijdens de jaarwisseling naar een vuurwerkvrij park met uw hond! In de vakantiehuizen op onze TopParken is uw huisdier meer dan welkom, zodat u samen met uw trouwe viervoeter van een rustig en vuurwerkvrij oud en nieuw kunt genieten! We weten zeker dat u uw huisdier daar een groot plezier mee doet. Niet alleen de rust tijdens oud en nieuw, maar ook de mooie omgeving, laat u genieten van een topvakantie in Nederland. Maak een keuze uit onze vuurwerkvrije vakantieparken in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Brabant.

Wilt u het lawaai van vuurwerk op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag vermijden? Kom dan vakantie vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland. Neem zeker ook uw huisdier mee en beleef een vuurwerkvrije oud en nieuw mét uw hond!