TopParken
Leukste activiteiten bij slecht weer

De leukste activiteiten bij slecht weer

 

Leuke uitjes bij slecht weer voor het hele gezin 

Bent u net lekker op vakantie, gaat het plots regenen, of zijn de weersverwachtingen niet zoals u had gehoopt. Geen stress! Bij TopParken hebben we voor elk soort weer activiteiten die u kunt doen met uw partner, gezin of familie. In dit artikel zetten we de leukste uitjes bij slecht weer op een rij.

🎳 Speel een potje funbowling

Gooit u de meeste strikes? Op Resort Veluwe en Résidence Lichtenvoorde vindt u een fun bowlingbaan. Deze bowlingbaan is geschikt voor elke leeftijd, dus gegarandeerd vermaak voor jong en oud! Tijdens het bowlen kunt u genieten van een drankje en een hapje van het desbetreffende parkrestaurant. 

🛝 Indoor speelzolder

Ook als het slecht weer is kunnen de kleinsten zich goed vermaken. De vernieuwde en unieke speelzolder op Resort Veluwe is volledig ingericht in het TopParken thema. Zo kunnen kinderen spelen in het winkeltje, receptie, en restaurant om kennis te maken met werken bij TopParken. Na een intensieve speelsessie is er ook een mini-bioscoop, waar verschillende films voor kinderen worden gedraaid. 

🏊🏼 Binnenzwembad

Een activiteit voor de hele familie: waterpret in ons verwarmde binnenzwembad! Zo krijgt u met slecht weer toch dat lekkere vakantiegevoel. Ga een paar baantjes zwemmen, of gewoon even lekker ontspannen in het water. Voor de kleinsten is er op Recreatiepark ‘t Gelloo en Resort Veluwe een kinderbad naast het grote bad, waar ze kunnen spelen en spetteren. Zin om actief te bewegen in het water? Op Résidence Lichtenvoorde kunt u meedoen aan aquafitness. 

🧳 Escape box

Wanneer u een dag geen zin heeft om uw vakantiehuis te verlaten, is de escape box de perfecte activiteit. Deze box is geschikt voor de hele familie (maximaal 6 personen) en kunt u huren bij de receptie van elk vakantiepark. Samen zorg je ervoor dat alle raadsels, codes en verborgen hints binnen de tijd worden gekraakt. Laat het maar regenen, u vermaakt zich gegarandeerd in uw vakantiehuis met de escape box

🎮 Gameroom

Op Résidence Valkenburg, Recreatiepark het Esmeer, Resort Veluwe, Résidence Lichtenvoorde en Résidence de Leuvert vindt u een gameroom. Deze gameroom is geschikt voor zowel jong als oud, dus als het weer er minder uit ziet kunt u zich prima vermaken met uw hele gezin of familie. Speel een potje airhockey of tafelvoetbal en versla de ander tijdens een wedstrijdje op de playstation. 

🍽️ Hapje eten in het parkrestaurant

Heeft u geen zin om een activiteit te ondernemen? Dat is bij TopParken ook geen probleem! Op de meeste vakantieparken vindt u een restaurant waar u terecht kunt voor een lunch, diner of borrel. Heerlijk om een avond niet te hoeven koken, of om er, met slecht weer, toch even uit te gaan voor een uitgebreide lunch. 

 

Bekijk ook ⤵