TopParken
Weekendje weg met Pasen

Waarom Pasen perfect is voor een mini-vakantie in Nederland

Een mini-vakantie met Pasen

We kunnen de winter achter ons laten en met de start van de lente ons weer langzaam verheugen op zonnige dagen. Pasen sluit daar natuurlijk perfect op aan! Op zondag 17 april en maandag 18 april kunnen we weer genieten van een lang weekend. Paaseieren zoeken, genieten van een paasontbijt of met het hele gezin op ontdekking in de natuur. Of wat dacht u van een last minute paasweekend weg? Dit is wat ons betreft een erg goed idee. Waarom? Dat vertellen we u graag in dit blog. Daarnaast delen we regio’s die geschikt zijn voor een weekend weg met Pasen.

Pasen in Nederland

Een lang weekend weg

Met de extra vrije dag(en) is Pasen een heerlijk moment om op mini-vakantie te gaan. Zo kunt u er een lekker lang weekend tussenuit zonder dat u daar vakantiedagen voor hoeft in te leveren. Reden genoeg om een huisje te huren met Pasen, toch? 

Weekendje weg met Pasen

Hoi lentegevoel

Denkt u aan Pasen dan denkt u waarschijnlijk aan pastelkleuren, aan de lente en aan de natuur die in bloei staat. En dat zijn dingen waar we blij van worden. Na een lange winter laten de eerste zonnestralen zich weer zien en kunnen we weer genieten van het buitenleven. Met een beetje geluk kunt u tijdens een weekend weg met Pasen zelfs genieten van zonnige zomerdagen, het zal niet de eerste keer zijn! Zien de weersvoorspellingen er gunstig uit? Wacht dan niet langer en boek last minute een vakantiehuis in het lange paasweekend. 

Weekend weg met Pasen

De beste plekken in Nederland om te verblijven met Pasen

Bent u ook enthousiast over een weekendje weg met Pasen? Dat begrijpen wij helemaal. Maar wat zijn nu de beste plekken in eigen land om te verblijven? In ons aanbod vindt u 12 vakantieparken verspreid over heel Nederland, voor ieder wat wils! Kies bijvoorbeeld voor een mini-vakantie op de Veluwe. Onze parken in deze regio liggen midden in de natuur, waardoor u eindeloos geniet van het landschap dat in bloei staat. Al is er op de parken zelf ook genoeg te beleven. Zo is mascotte Toppe Bob tijdens de feestdagen (op de meeste parken) aanwezig. Bent u klaar om samen paaseieren te zoeken?

Natuurlijk is het ook heerlijk om tijdens uw weekend weg met Pasen uit te waaien aan het water. Liever een stad ontdekken? Maastricht is een hele leuke stedentrip bestemming tijdens Pasen. Struin door de mooie straten of ontdek samen met de kids een heel uniek plekje: de mergelgrotten. Tip: Résidence Valkenburg ligt op 20 kilometer afstand van het hart van deze bourgondische stad.

Op vakantie met Pasen
 

Weet u nog niet waar u het liefste heen wilt met Pasen, maar weet u bijvoorbeeld wel dat u een huisje wilt huren voor 6 personen, op zoek bent naar een vakantiehuis voor 5 personen of misschien wel lekker met z’n tweeën op vakantie wilt? Wanneer u hierop filtert verschijnt er een gemakkelijk overzicht van alle parken waar u met het gewenste aantal personen kunt verblijven.

Wilt u ook een paasweekend weg boeken? Bekijk ons aanbod en boek nu uw mini-vakantie met Pasen!

 
 
 

Bekijk ook onze andere blogs: