TopParken
Kerstvakantie

6x waarom u op vakantie moet in de kerstvakantie

Waarom op kerstvakantie?

Wie aan de kerstvakantie denkt, denkt aan gezelligheid, quality time, luxe dineren, uitgebreid brunchen, oliebollen en nieuwjaarsrolletjes eten en champagne drinken. Een magische tijd. Wilt u dit jaar een extra magisch tintje geven aan de kerstvakantie? Boek dan een verblijf op één van onze vakantieparken. Op vakantie in de gezelligste tijd van het jaar: dat moet wel een succes worden! Wij geven u 6 redenen waarom u op vakantie moet in de kerstvakantie

Kerstvakantie

❤️ Echt even quality time samen

U kent het misschien wel: de discussies wanneer én waar u kerst en oud en nieuw viert. Eerste kerstdag bij uw ouders, tweede kerstdag bij uw schoonouders, oud en nieuw met vrienden? Soms vergeet u tijdens al dit plannen om écht even tijd voor elkaar te nemen. Ga daarom een weekendje weg met kerst of oud en nieuw, gezellig met uw gezin of vrienden, en geniet écht even van quality time samen. Niemand heeft nog andere plannen of verplichtingen. Nee, jullie hebben alle tijd voor elkaar. Tip: bereid samen een luxe diner of neem de leukste gezelschapsspelletjes mee!

🏠 Wat thuis kan, kan ook in een vakantiehuis

Bent u gehecht aan het jaarlijks terugkerende kerstdiner op eerste kerstdag of het samen proosten op een gelukkig nieuwjaar op oudejaarsavond? Dat kan ook ‘gewoon’ in een vakantiehuis van TopParken! En dat is misschien nog wel een stuk bijzonderder: uw jaarlijkse tradities, maar dan op een unieke locatie midden in de natuur. Onze vakantiehuizen beschikken over een compleet ingerichte keuken, dus een luxe kerstdiner of uitgebreid kerstontbijt kunt u óók daar bereiden. Het ruime eetgedeelte biedt vervolgens alle plek om gezellig samen te genieten van het eten. Of natuurlijk om samen te proosten op een gelukkig nieuwjaar.

Kerstvakantie

✅ Extra vrije dagen rondom kerst en oud en nieuw

Voor de meeste bedrijven zijn kerst en oud en nieuw vrije dagen. En meestal vallen deze vrije dagen gunstig, waardoor u zelf maar een paar dagen hoeft op te nemen om te genieten van een weekje (of twee weken) vakantie. Bovendien zijn de kinderen in de kerstvakantie vrij van school. Kortom: hét moment om er eens lekker tussenuit te gaan met uw gezin. De laatste schoolvakantie is inmiddels ook al weer bijna twee maanden geleden. Tijd om samen mooie herinneringen te maken dus!

✍️ Goed voornemen: meer van het leven genieten en ontspannen

“Meer genieten van het leven” en “meer ontspannen” zijn twee van de meest genoemde goede voornemens voor het nieuwe jaar. En hoe begint u het jaar nu meer ontspannen dan tijdens een vakantie? Vakantie draagt namelijk bij aan positieve gevoelens en vermindert het stressniveau. Kortom: tijdens een vakantie geniet u meer van het leven en ontspant u meer. Dus waarom wachten met uw goede voornemens? Maak deze gelijk werkelijkheid door op vakantie te gaan in de kerstvakantie.

Kerstvakantie

✨ Overal magische en gezellige sfeerverlichting

Op onze vakantieparken én in de dorpen en steden in de buurt. De kerstvakantie is het moment voor kerstbomen, kerstmannen en heel veel gezellige lichtjes. Iedereen trekt alles uit de kast om zijn of haar huis, winkel of restaurant om te toveren tot een heus spektakel. En dat nodigt natuurlijk uit voor een magische wandeling, met tijdens de pauze een warme kop chocolademelk, een verse stroopwafel of een heerlijk glaasje glühwein. De ultieme kerstsfeer beleven? Dan moet u een van de kerstmarkten bezoeken, Kerststad Valkenburg bijvoorbeeld. Bekijk de kerstmarkten in de Gemeentegrot of de Fluweelengrot, of bewonder de kerstshow in Mergelrijk. Ons vakantiepark Résidence Valkenburg ligt op korte afstand van de kerststad.

☃️ Frisse neus halen in de natuur

Een wandeling in kerstsferen eens afwisselen met een rustgevende tocht door de natuur? Groot gelijk! Het fijne is dat de vakantieparken van TopParken zich stuk voor stuk vlak bij de mooiste natuurgebieden vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Nationaal Park De Hoge Veluwe of De Loonse en Drunense Duinen? Vanuit uw huisje loopt u zo de bossen, heidevelden of uitgestrekte weilanden in. Pak u wel goed in, want rond de kerstvakantie kan de temperatuur flink dalen. Des te lekkerder om een frisse neus te halen, toch? Haal de sjaal, muts en handschoenen maar snel tevoorschijn!  

Kerstvakantie bij TopParken 🎄

Hebben deze zes redenen u overtuigd om dit jaar op kerstvakantie te gaan? Wij hopen het wel, maar mocht het nog niet genoeg zijn: wij beschikken ook over vakantiehuizen met een een hottub. Even heerlijk ontspannen na een lange wandeling óf juist even uitbuiken na een overheerlijk kerstdiner. Wellness faciliteiten worden steeds populairder en zijn vooral tijdens de wintermaanden favoriet. Wees er dus wel snel bij om uw plek te verzekeren! Naast een hottub bij uw huisje beschikken onze vakantieparken over veel meer faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig restaurant of een binnenzwembad?

Waar wacht u nog op? Boek snel een kerstvakantie bij TopParken en maak samen de mooiste vakantieherinneringen 💙

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: