TopParken

Geniet van de feestdagen bij Woodz Valkenburg

 

Ervaar de huiselijke sfeer en het prachtige uitzicht. Woodz- Restaurant & Bar is een heerlijk plekje om even bij te komen en te genieten van het mooie Limburgse heuvelland. Terwijl u geniet van de heerlijkste gerechten, kijkt u met een ontspannen gevoel over Résidence Valkenburg. 

Een romantische ambiance waar de open haard zorgt voor de gezellige warmte. Woodz Restaurant biedt voor de aankomende feestdagen diverse mogelijkheden om heerlijk met uw dierbaren te genieten. Op 1e Kerstdag loopt zowel met het ontbijt als met het Kerstdiner de Kerstman rond in het Restaurant. Tijdens 2e Kerstdag zal de Kerstman met het Kerstdiner aanwezig zijn. 

1e en 2e Kerstdag

Ontbijtbuffet
🥐 Uitgebreid Kerstontbijt
👦 Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
⌚ 
09:00 - 11:00 uur 

Kerstdiner
🍗 4 Gangen diner
🎁 Verrassing voor de kinderen
⌚ Vanaf 17:30 uur 

Kerstmenu

Graag het kerstmenu inzien?

De kinderen kunnen buiten lekker vrij spelen op het kindertoestel, maar ook binnen, hebben de kinderen de ruimte om lekker samen te spelen. 

Reserveren

Het ontbijtbuffet en kerstdiner kun je beiden online reserveren voor 17 december 2019. De reservering is bevestigd na ontvangst van een online betaling. 

 

Résidence Valkenburg
Nederland - Limburg

Beleef een topvakantie bij Résidence Valkenburg, gelegen in Schin op Geul. ✓ Direct boeken bij het park ✓ Nabij Valkenburg & Maastricht ✓ Verwarmd buitenzwembad