TopParken
Vakantie op de Veluwe

Ontdek een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe

 • Mooiste natuurgebied van Nederland
 • Parken gelegen midden in de bossen
 • Spot de Big Five van de Veluwe

Op vakantie naar de Veluwe bij TopParken

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken. Dat ziet u tijdens een vakantie op de Veluwe! Maar de Veluwe biedt nog veel meer. Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne gebouwen, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemende Veluwse natuur. U kunt van al dit moois genieten op een van onze vakantieparken. Hét uitgangspunt voor uw vakantie. Ontdek de prachtige historische Veluwse dorpen, eeuwenoude Hanzesteden, landgoederen en kastelen of bezoek één van de vele musea.

Ontdek ons aanbod op de Veluwe ⤵

Vier uw vakantie op de Veluwe in een luxe vakantiehuisje

Onze vakantiehuizen zijn luxe en comfortabel ingericht en bieden plek aan 2 tot maar liefst 12 personen. Ideaal voor zowel kleine als grote gezinnen, families of vriendengroepen. Uiteraard is uw vakantiehuisje voorzien van diverse gemakken die u van thuis gewend bent. Een compleet ingerichte keuken, fijne boxspringbedden, sfeervolle woonkamer en tuin met terras zorgen dat u optimaal kunt genieten op de Veluwe. Wilt u uw vakantie extra speciaal maken met iets wat u thuis niet tot uw beschikking heeft? Kies voor een vakantiehuisje mét sauna, spa, hottub, sunshower of buitendouche. Dat is pas ultiem vakantie vieren op de Veluwe.

In het kort:

 • Geschikt voor max. 12 personen
 • Unieke locaties in de natuur
 • Ruime tuin met privé terras
 • Slaapkamers met boxspringbedden
 • Wellness mogelijkheden
 
 

Een topvakantie op de Veluwe

Het is lastig om alles te beschrijven wat u kunt doen, zien en beleven tijdens een vakantie op de Veluwe. Met een week vakantie komt u hier tijd te kort om alle bezienswaardighedenattracties en bijzondere plekjes van dit prachtige natuurgebied te verkennen. Wij begrijpen dan ook dat u meermaals vakantie wilt vieren op de Veluwe. Dankzij de ligging van onze vakantieparken in vijf plaatsen kunt u telkens een ander stukje Veluwe ontdekken. Maar naast de prachtige omgeving kunt u ook uitstekend relaxen op onze vakantieparken. Duik in het binnen- of buitenzwembad, schuif aan in het restaurant en zie hoe de kinderen zich uitstekend vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin en op de sportvelden. Doet u zelf ook even een sportief potje mee?

  Spot de Big Five van Nationaal Park de Hoge Veluwe
  Ga cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum
  Bezoek een gezellig dorpje in de buurt
  Plons in het binnen- of buitenzwembad

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Hoe groot is de Veluwe?

De Veluwe heeft een oppervlakte van maar liefst 91.200 hectare. Daarmee is de Veluwe het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa, bijzonder toch! Als natuurliefhebber kun je hier dan ook heerlijk fietsen of wandelen. 

Wat is er te doen op de Veluwe?

Bezoek het Kröller-Müller Museum, ga wandelen of fietsen, bewonder Paleis het Loo, spot de Big Five van de Veluwe, ga aapjes kijken in de Apenheul... En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor zowel jong als oud zijn er super veel toffe dingen te beleven!