1. Vakantie vieren aan het water
  2. Diverse watersportmogelijkheden
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

Vakantie aan het water in Nederland

Bent u op zoek naar een geschikt vakantiepark voor uw vakantie aan het water in Nederland? Verblijf dan op één van onze vakantieparken; u beleeft gegarandeerd een topvakantie! Een vakantie aan het water is een uitstekende manier om lekker te ontspannen en te genieten van uw welverdiende vakantie. Bij TopParken heeft u de keuze uit drie verschillende parken, allen gelegen aan of nabij de Nederlandse wateren. Tijdens uw vakantie aan het water verblijft u in een comfortabel vakantiehuis of villa met een prachtig uitzicht; dat betekent optimaal genieten!

Ontdek onze vakantieparken aan het water

Park Westerkogge

Park Westerkogge bevindt zich in de waterrijke omgeving van Berkhout (Hoorn). Het vakantiepark ligt vlak bij het Markermeer & het IJsselmeer, ideaal voor een weekje weg!
Ontdek ons park

Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer is een waterrijk vakantiepark in Aalst. Het park is als schiereiland gelegen tussen het Esmeer & de Maas, wat een prachtig uitzicht geeft!
Ontdek ons park

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel, op slechts 15 minuten van Rotterdam. Het waterrijke vakantiepark is gelegen aan de rand van de IJssel.
Ontdek ons park
 

Uw vakantie aan het water in Nederland

Vanuit uw chalet aan het water lekker zwemmen, genieten van de zon of een watersport uitoefenen, wie wil dat nou niet? Het kan allemaal tijdens uw vakantie aan het water in Noord-Holland, Zuid-Holland of Gelderland. Bij Park Westerkogge vaart u zo met uw eigen boot het Markermeer op, een middagje surfen doet u bij Recreatiepark het Esmeer en bij Parc de IJsselhoeve maakt u prachtige wandel- en fietstochten langs de IJssel.

Tijdens uw vakantie aan het water in Nederland hoeft u zich zeker niet te vervelen; u kunt namelijk gebruik maken van alle parkfaciliteiten! Neem een duik in het buitenzwembad of ga lekker zwemmen in een recreatieplas. Ook de kinderen vermaken zich optimaal in de speeltuin of op de sportvelden. Heeft u geen zin om te koken 's avonds? Geen probleem! U schuift gewoon aan in het restaurant. Wij ontzorgen u helemaal tijdens uw vakantie aan het water in Nederland!

Een greep uit onze faciliteiten:

  • Buitenzwembad met kinderbad
  • Recreatieplas in de omgeving
  • Restaurant met terras
  • Speeltuin en sportvelden
  • Fietsverhuur
  • Gratis wifi

Een sfeerimpressie van uw vakantie aan het water in Nederland

Tips in de omgeving tijdens uw vakantie aan het water

Tijdens uw vakantie aan het water zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke uitjes. Huur een bootje, of neem uw eigen boot mee, en ga een dagje varen op het Markermeer, Esmeer of de Maas. Vergeet ook zeker niet uw hengel mee te nemen, de stille wateren lenen zich perfect voor een middagje vissen! Wanneer u een echte actieveling bent, kunt u tijdens uw vakantie aan het water ook diverse watersporten uitoefenen zoals surfen of zeilen. Niet alleen op het water, maar ook op het droge is genoeg te beleven. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door een adembenemend mooie natuur. Ontdek de uitgestrekte weilanden met historische boerderijen. Wanneer komt u uw vakantie aan het water vieren?

Vind een geschikt verblijf voor uw vakantie aan het water: