TopParken
onbezorgde vakantie

Veilig op vakantie? Dat doet u bij TopParken

Een onbezorgde vakantie bij TopParken

Vraagt u zich in deze roerige tijden ook af waar u veilig op vakantie kunt gaan zonder zorgen? Dan bent u niet de enige. Vanwege het coronavirus is het plannen van een vakantie dit jaar voor velen een lastige opgave. Gelukkig is een vakantie in Nederland nog 'gewoon' mogelijk! Tijdens het doorbrengen van wat quality time dicht bij huis ontdekt u pas écht wat voor moois ons land allemaal te bieden heeft. Zo kunt u veilig op vakantie bij TopParken en geniet u van een heerlijke tijd in een prachtige omgeving. Benieuwd naar wat TopParken u nog meer te bieden heeft voor een onbezorgde vakantie? Lees dan snel verder en ontdek waar u de tijd van u leven zult hebben.

onbezorgde vakantie

De veiligheids- en hygiënemaatregelen van TopParken

Bij TopParken staat de veiligheid en het comfort van de gasten voorop. Daarom hebben wij een aantal coronavirus maatregelen opgesteld, waardoor u veilig op vakantie kunt gaan.

  • Onze recepties zijn geopend en onze medewerkers zullen 1,5 meter afstand van u houden.
  • Onze recepties zijn voorzien van plastic schermen.
  • Onze vakantiewoningen, receptieruimte en overige openbare ruimtes op het park worden extra goed schoongemaakt met professionele middelen.
  • Daarnaast worden de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken grondig gereinigd met professionele middelen en wassen wij al het linnengoed van de vakantiewoningen boven de 60 graden zodat virussen hierop niet kunnen overleven.
  • De restaurants op onze vakantieparken bieden een broodjes en maaltijd afhaal en/of bezorgservice. 

Het ruime aanbod van TopParken

Met keuze uit 12 vakantieparken verspreid door Nederland, heeft u bij TopParken genoeg opties voor een vakantie in eigen land. Of u nu een echte strandliefhebber bent of toch liever een wandeling maakt door prachtige natuurgebieden, bij TopParken is er voor ieder soort vakantieganger wat wils. Wordt het een vakantie tussen de glooiende heuvels van Limburg of kiest u toch voor een verblijf vlak bij de Noord- of Zuid-Hollandse kust?

Veilig erop uit

Door de natuurrijke ligging van alle parken kunt u lekker uitwaaien en volledig tot rust komen, of dit nu in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant of Limburg is. Ontsnap even aan de menigte door te gaan wandelen in de natuur of over het strand te slenteren. Ideaal voor gasten die een veilig uitje willen ondernemen tijdens een vakantie midden in de natuur

Vakantiehuizen om bij weg te dromen

Niet alleen heeft u keuze uit een ruim aanbod van vakantieparken, ook de woningen van TopParken overtreffen uw verwachtingen. Zo vindt u op alle vakantieparken in Nederland vrijstaande vakantiehuizen, die groot genoeg zijn om met uw gezin gezellig wat tijd door te brengen. Perfect om in alle rust en ruimte samen met uw reisgezelschap te genieten van wat privacy tijdens de vakantie. Ook beschikken de accommodaties over een volledig ingerichte keuken en badkamer, waardoor u niets tekort komt en over dezelfde faciliteiten als thuis beschikt. Klinkt dit niet als de place to be? 

Als u er ook naar snakt om er even tussenuit te gaan en een veilige vakantie te beleven, bent u bij TopParken van harte welkom. 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: