TopParken

Nieuw op onze vakantieparken: Escape Box & Escape Hunt

Voel de spanning van een echte escape room

Gaat u de uitdaging aan met de Escape Box of Escape Hunt op onze vakantieparken? De spanning en sensatie van een escape room is duidelijk voelbaar wanneer u een raadsel uit de Escape Box, een kist met opdrachten, probeert op te lossen. Tevens is er door middel van QR-codes een speciale route boordevol puzzels en verborgen hints uitgezet: de Escape Hunt. Beide activiteiten zijn fascinerende toevoegingen aan uw vakantie waar het hart sneller van gaat kloppen…

Escape Box

€19,95 - Verkrijgbaar bij de receptie

Bouw uw vakantiehuis om tot een Escape Room! Zorg ervoor dat alle raadsels, codes en verborgen hints binnen de tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kisten en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen gekraakt? Voer dan de 3-cijferige code in om de timer stop te zetten.

De Escape Box is geschikt voor de hele familie (maximaal 6 personen) en is te huur bij de receptie van het vakantiepark. Neem de box op een regenachtige dag mee naar uw vakantiehuis, doe de gordijnen dicht en steek de kaarsen aan. Laat het bloedstollende spel maar beginnen… mwha-ha-ha!

Escape Hunt

Op een zonnige dag is de Escape Hunt zeer populair. Met een speciale plattegrond gaat u op zoek naar die verstopt zijn op het vakantiepark. Scan de QR-code, voer opdrachten uit en kraak de 3-cijferige code. Is de opdracht iets te moeilijk? Koop dan een hint voor 2 minuten tijdstraf. Samen komen jullie er wel. Vraag naar deze unieke speurtocht bij de receptie.

 
Escape box
 

Bekijk ook: