1. Veilig op vakantie
  2. Veel ruimte in de natuur rondom de parken
  3. Gratis omboekgarantie

Vier de kerstvakantie bij TopParken

Wilt u graag een weekend, midweek of weekje weg in de kerstvakantie? Groot gelijk! De kerstvakantie is een ideale periode om heerlijk op vakantie te gaan. Sluit uw jaar ontspannen af door een vakantie te boeken bij één van de 14 vakantieparken van TopParken. Vier kerst samen met uw partner of gezin geniet van de gezelligheid en warmte die onze TopParken te bieden hebben. U vindt onze vakantieparken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Boek uw kerstvakantie
 
 

Vakantiehuis in de kerstvakantie

Een huisje huren in de kerstvakantie bij TopParken is zeker een goed idee. Nadat u de prachtige omgeving van onze parken heeft ontdekt, is niets zo fijn als heerlijk opwarmen in uw eigen vakantiehuisje. Beleef het échte vakantiegevoel in een luxe, modern en compleet ingericht vakantiehuis. De huizen bieden plaats aan 2 tot 14 personen; ideaal voor een romantisch weekje weg in de kerstvakantie met zijn tweeën of juist met het hele gezin of de hele familie. Bereid samen met het hele gezelschap een heerlijk kerstdiner en geniet van écht even tijd voor elkaar!

Uw kerstvakantie in Nederland:

  • Vakantiehuizen voor 2-14 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • WiFi op de vakantieparken
  • Vuurwerkvrij oud en nieuw
 

14 vakantieparken op unieke locaties in Nederland

Waar wilt u uw week of midweek weg in de kerstvakantie het liefst doorbrengen? Aan de kust van Noord-Holland of Zuid-Holland? In het mooiste natuurgebied van Nederland; de Veluwe? Of juist vlak bij grote steden in het gezellige zuiden van ons land? U vindt bij ons huisjes in de kerstvakantie op al deze plekken; aan de kust, op de Veluwe, in de Achterhoek, in Brabant en in het heuvellandschap van Limburg. Waar u ook voor kiest, u geniet gegarandeerd van een topvakantie in Nederland! De voorzieningen op onze parken maken uw vakantie helemaal compleet. 

Wat dacht u ervan om uw kerst een keer op een andere locatie dan thuis door te brengen? Ervaar de gezelligheid bij TopParken en boek een vakantiehuis in de kerstvakantie op een unieke locatie in Nederland. Genieten van top tot teen en het nieuwe jaar ontspannen beginnen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Geniet van een heerlijk kerstdiner in uw vakantiewoning

Dit jaar geen kerstdiner met de hele familie bij elkaar, maar in uw vakantiewoning op Recreatiepark Beekbergen of  Résidence Valkenburg! De restaurants op de parken staan voor u klaar met de lekkerste kerstontbijtjes en kerstdiners. Hiervoor zijn de fijnste gerechten geselecteerd, zodat u optimaal kunt genieten van een feestelijk kerstontbijt en kerstdiner in uw vakantiewoning. Vier de kerst als nooit tevoren en ervaar het echte kerstgevoel!

Bekijk de kerstmaaltijden