1. Huisje huren in de kerstvakantie
  2. Keuze uit 14 vakantieparken in Nederland
  3. Verspreid over 5 provincies

Kerstvakantie in Nederland bij TopParken

Wilt u graag een weekend, midweek of weekje weg in de kerstvakantie? Groot gelijk! De kerstvakantie is een ideale periode om heerlijk op vakantie te gaan. Sluit uw jaar ontspannen af door een vakantie te boeken bij één van de 14 vakantieparken van TopParken. Vier kerst en/of oud en nieuw samen met uw partner, gezin, familie of vrienden en geniet van de gezelligheid en warmte die onze TopParken te bieden hebben. Heeft u altijd al eens willen uitwaaien aan zee in de winter om vervolgens op te warmen met een kop warme chocolademelk bij een gezellig strandpaviljoen? Of juist een winterse wandeling maken door de prachtige - eventueel met sneeuw bedekte - landschappen van de Veluwe? Wanneer u een huisje in de kerstvakantie huurt op één van onze TopParken is het allemaal mogelijk. U vindt onze vakantieparken namelijk in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

  • Kerstvakantie 2019-2020: 21 december t/m 5 januari
Ontdek de 14 vakantieparken

Vakantiehuis in de kerstvakantie

Een huisje huren in de kerstvakantie bij TopParken is zeker een goed idee. Nadat u de prachtige omgeving van onze parken heeft ontdekt, is niets zo fijn als heerlijk opwarmen in uw eigen vakantiehuisje. Beleef het échte vakantiegevoel in een luxe, modern en compleet ingericht vakantiehuis. De huizen bieden plaats aan 2 tot 12 personen; ideaal voor een romantisch weekje weg in de kerstvakantie met zijn tweeën of juist met het hele gezin of de hele familie. Bereid samen met het hele gezelschap een heerlijk kerstdiner of schuif aan bij het restaurant op onze parken en laat u culinair verrassen. Ook tijdens oud en nieuw kunt u rustig verblijven op onze TopParken. Maar liefst 12 van de 14 parken zijn vuurwerkvrij; geniet van een jaarwisseling zonder harde knallen, maar mét veel gezelligheid, oliebollen en champagne! Zo kunt u gerust met uw hond komen genieten van de kerstvakantie in Nederland.

Uw kerstvakantie in Nederland:

  • Vakantiehuizen voor 2-12 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • WiFi op de vakantieparken
  • Vuurwerkvrij oud en nieuw

Vier de winter op onze TopParken

14 vakantieparken op unieke locaties in Nederland

Waar wilt u uw week of midweek weg in de kerstvakantie het liefst doorbrengen? Aan de kust van Noord-Holland of Zuid-Holland? In het mooiste natuurgebied van Nederland; de Veluwe? Of juist vlak bij grote steden in het gezellige zuiden van ons land? Hier maakt u prachtige winterse stadswandelingen waarna u heerlijk op kunt warmen in een café. U vindt bij ons huisjes in de kerstvakantie op al deze plekken; aan de kust, op de Veluwe, in de Achterhoek, in Brabant en in het heuvellandschap van Limburg. Waar u ook voor kiest, u geniet gegarandeerd van een topvakantie in Nederland! De voorzieningen op onze parken maken uw vakantie helemaal compleet. Geniet van een hapje en een drankje in de restaurants of beleef zwemplezier in de binnenzwembaden, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken in de speeltuinen of op de sportvelden.

Wat dacht u ervan om uw kerst en/of oud en nieuw een keer op een andere locatie dan thuis door te brengen? Ervaar de gezelligheid bij TopParken en boek een vakantiehuis in de kerstvakantie op een unieke locatie in Nederland. Genieten van top tot teen en het nieuwe jaar ontspannen beginnen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Op welk vakantiepark mogen we u verwelkomen?