TopParken
  Eerlijke prijzen

De beste prijs voor een vakantie in Nederland? Die heb je gevonden!

  • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
  • Aantrekkelijke, marktconforme prijzen
  • Laagste prijsgarantie
  • 30.000+ échte reviews (8.2)
 

Bij TopParken bieden we prijsverlagingen niet aan onder de populaire marketingterm ‘hoge kortingen’, maar bieden we 365 dagen per jaar aantrekkelijke, marktconforme prijzen. Die prijzen verschillen overigens niet veel, of liggen zelfs lager dan de ‘aanbiedingen met hoge kortingen’ van andere vakantie-aanbieders. Vergelijk het maar eens en kom er achter! Geen fratsen, gewoon fijn een vakantie boeken voor een eerlijke prijs - het hele jaar door. 

 

"Die prijzen verschillen overigens niet veel, of liggen zelfs lager dan de ‘aanbiedingen met hoge kortingen’ van andere vakantie-aanbieders."

Aantrekkelijke, marktconforme prijzen

Waar andere vakantie-aanbieders in onze branche stunten met kortingen, op prijzen die in veel gevallen vooraf omhoog zijn gezet, hanteren wij jaarrond eerlijke prijzen. Bij ons dus geen hoge kortingen, maar het hele jaar door profiteren van aantrekkelijke, marktconforme prijzen. Wat dat precies inhoudt en hoe we dit doen? Dát lichten we graag verder toe. 

Geen extra onverwachte kosten

Geen onduidelijke kosten of vage berekeningen
 

We adverteren altijd met de prijs die u daadwerkelijk betaalt. Er komen dus geen extra kosten bij tijdens het boekingsproces. Dit zeggen wij niet alleen, maar dit is ook gebleken uit een onderzoek dat is uitgevoerd door de Consumentenbond. Uit dit onderzoek is TopParken als één van de meest transparante vakantie-aanbieders gekomen.

Geen onduidelijke kosten en toeslagen 

Geen onverwachte kosten
 

De prijs die u betaalt voor een verblijf bij TopParken, bestaat uit de daadwerkelijke kosten; zonder onduidelijke kostenposten of extra toeslagen. U krijgt echt waar u voor betaalt. 

Waar voor uw geld

Beoordelingen
 

Uiteraard krijgt u bij ons waar voor uw geld. Benieuwd naar de ervaringen van vakantiegangers bij TopParken? Lees hier de ruim 26.000 échte reviews. 

"Wie hoge korting geeft, is normaal te duur."

➡️ Tip! Boek uw verblijf via topparken.nl en wees altijd verzekerd van de laagste prijs.

Boek uw verblijf
Bekijk onze eerlijke prijzen
 

Veelgestelde vragen over onze prijzen

Waarom geeft TopParken wel 10% vroegboekkorting en 15% korting op een volgend verblijf?

We bieden 10% vroegboekkorting om het op tijd boeken van een vakantie extra leuk te maken. Bovendien zorgt het voor extra lange voorpret. Het op tijd boeken van een vakantie heeft als ander voordeel dat er veel beschikbaarheid is en de prijzen over het algemeen lager liggen. Uiteraard hebben wij deze prijzen niet eerst omhoog gezet. 

Omdat we vakantiegasten graag nogmaals welkom heten op onze vakantieparken, kunnen zij 15% korting op een volgend verblijf winnen in het TopParken vakantierad. Naast deze prijs, zijn er ook andere prijzen te winnen zoals een LG smart televisie, cashback op de vakantie en meer!

Maakt TopParken gebruik van kortingscodes?

TopParken biedt altijd eerlijke prijzen, waardoor een kortingscode niet nodig is. U profiteert namelijk altijd van de laagste prijs op onze website. Kort samengevat; Als u boekt op topparken.nl heeft u altijd de beste deal, ook zonder kortingscode. 

Waar kan ik een goedkope vakantie boeken?

Wilt u graag een goedkope vakantie boeken, dan raden we u aan om online prijzen te vergelijken. Houd hierbij rekening met populaire marketingtermen als ‘hoge kortingen’. In sommige gevallen worden prijzen eerst omhoog gezet, waarna wordt geadverteerd met hoge kortingen. 

TopParken hanteert jaarrond eerlijke prijzen. Daarbij bieden wij op onze website de laagste prijsgarantie, waardoor u andere websites niet hoeft te bezoeken om onze prijzen te vergelijken. 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews