TopParken
Familie de Haas op Landgoed de Scheleberg

Vakantieverhaal van familie de Haas: ''Wat een plek!'' (met foto's)

 

Meneer en mevrouw de Haas verbleven samen met hun dochtertje Roos op Landgoed de Scheleberg. Ze verruilde de drukke Randstad voor de prachtige Veluwe. Op hun laatste vakantiedag schreven ze de volgende blog vanuit hun luxe vakantiehuis aan de bosrand van het vakantiepark. Bedankt voor het toesturen van deze mooie woorden en foto’s, familie de Haas! Dat is waar we het voor doen, fijn om dit bevestigd te zien.


Vakantieherinnering van familie de Haas: ''Alle verwachtingen overtroffen.''

Vorige week boekten wij een Deluxe 4 personen wellness, ook wel Boslodge genoemd, op Landgoed de Scheleberg. Dit weekend is het eindelijk zo ver en we hebben er zin. Het wordt namelijk de eerste vakantie met onze dochter Roos, die ondertussen ook al best aardig kan lopen. We gaan echt even een weekend heerlijk ontspannen, want bij ons huisje zit ook een echte wellness, met een spa, een sauna en een buitendouche.

Wat een plek!

Daarnaast ligt ons vakantiehuis midden in het bos, dus we gaan genieten van de heerlijke rust in de natuur. De Veluwe is voor ons bovendien bekend terrein, want we zijn een paar jaar geleden ook al in het gebied geweest. Het wordt wel de eerste keer op TopParken Landgoed de Scheleberg, dus we zijn erg benieuwd.

Bij aankomst blijkt direct dat het park echt ‘midden in het bos’ ligt. Vanaf de receptie rijden we de rand van het park naar onze vakantiewoning, waar we ook de auto kunnen parkeren.

Eenmaal aangekomen bij onze boslodge (Deluxe 4 personen wellness), dit overtreft al onze verwachtingen. Vanaf binnen en vanaf het terras kijk je heerlijk uit op het bos. Het is er heerlijk rustig en je hoort eigenlijk alleen het vrolijke gekwetter van de vogeltjes. Op de tweede dag hebben we zelfs een hert gezien, die helaas alweer was vertrokken voordat ik mijn telefoon had gepakt om een foto te maken. Daarnaast is de wellness goed beschut gelegen, waardoor je in alle privacy kan genieten van de spa, sauna en buitendouche. Wij wonen zelf in de stad, waar de achterburen zo naar binnen kunnen kijken. Dus zoveel rust en privacy is voor ons echt wel genieten.

Spelen en zwemmen

Naast de boslodge heeft onze dochter (en wij) ook genoten van de faciliteiten op het park. Een grote hit was de gloednieuwe speeltuin, want onze dochter kan geen genoeg krijgen van glijbanen. Het spreekt voor zich dat we hier iedere dag zijn geweest. Overigens kunnen we hier ook later terugkomen, want in de speeltuin is genoeg te doen voor oudere kinderen. Er is een kabelbaan en een voetbalkooi, dus er is aan iedereen gedacht. Ook het zwembad heeft een glijbaan in het peuterbad, dus aan glijbanen geen gebrek. Als ouder kwamen we ook aan onze trekken bij het zwembad. Er waren heerlijke ligbedjes en we konden tussendoor drankjes halen bij de bar bij het zwembad.

Landgoed de Scheleberg
Vakantieblog familie de Haas
Familie de Haas
 

Restaurant

Naast alle faciliteiten hierboven beschikt het park ook over een uitstekend restaurant dat niet zou misstaan bij ons in de stad. De menukaart heeft voor ieder wat wils, en wij gingen voor de heerlijke sushi special van de chef. Wij hebben dan ook meerdere keren lekker op het terras gezeten waar je een heerlijk uitzicht hebt op de entree van het park.

Conclusie: ''Wat een Toppark!''

Onze conclusie over Landgoed de Scheleberg is duidelijk: wat een Toppark! De Deluxe 4 personen wellness overtrof alle verwachtingen, onze dochter heeft genoten van alles wat het park te bieden heeft en op de laatste dag hebben we de prachtige Veluwe verkend op de fiets.

Wilt u dit ook ervaren? Ontdek de vakantieparken van TopParken.

 

Bekijk ook: