TopParken
  5x waarom een vakantiehuis met privé wellness

5x waarom een vakantiehuis met privé wellness

Privé wellness bij uw vakantiehuis 🧖

Een vakantiehuis huren is altijd een goed idee. Maar weet u wat dit idee nóg beter maakt? Een vakantiehuis met privé wellness! Dit geeft een net wat luxer tintje aan uw vakantie. En dat mag ook wel, want waarom zou u uzelf niet een keer volledig in de watten leggen? Heerlijk uw spieren laten ontspannen in de sauna of lekker bubbelen in de spa. Niets moet, alles mag. U keert gegarandeerd weer uitgerust huiswaarts na uw verblijf in een wellness vakantiehuis. Benieuwd waarom een vakantiehuis met privé wellness zo populair is? Wij geven u 5 redenen!

 
Wellness

🍏 Goed voor uw gezondheid

Wellness alleen maar ontspannend? Echt niet! Wellness is namelijk ontzettend gezond. Even in de sauna zorgt er namelijk voor dat uw bloeddruk daalt. Door de warmte verwijden uw bloedvaten, waardoor het bloed meer ruimte heeft om te stromen. Daarnaast went uw lichaam aan wisselende temperaturen, wanneer u zo nu en dan in de sauna gaat, wat weer zorgt voor een betere weerstand. En als extra voordeel: u kunt beter tegen de hitte in de zomer! En last but not least, in de sauna verliest u door het zweten vocht en afvalstoffen. Zo wordt uw lichaam als het ware schoongespoeld. Wellness is onwijs gezond dus!

❌ Weg met de stress

Naast dat wellness gezond is, is het natuurlijk ook heerlijk ontspannend. En dat is nodig in onze huidige wereld waarin we steeds drukker en drukker worden. Soms is het tijd om even te onthaasten. Te ontstressen. Dat doet u door ontspanning te zoeken: relaxen in uw sauna of zen worden in uw spa. Zet uw gedachten even op nul, neem een pauze uit uw hectische leven en weg met de stress!

Wellness

🧘‍♀️ Privé wellness, helemaal voor uzelf

Het grote voordeel van een wellness vakantiehuis bij TopParken? U beschikt over uw eigen sauna, spa, buitendouche en/of sunshower. U hoeft dit niet te delen met andere vakantiegasten. Ja, met uw eigen reisgezelschap, maar daar blijft het bij. De meeste wellnessfaciliteiten bevinden zich in de tuin van uw vakantiehuis, waar u geniet van veel privacy. Beleef een heerlijk spa-momentje, 'gewoon' in uw eigen tuin. Daarvoor hoeft u dus écht niet naar een wellnesscentrum in de omgeving.

❄️ Heerlijk in ieder seizoen

Bij wellness denkt u misschien snel aan lekker opwarmen wanneer het buiten guur en koud is. Maar eigenlijk is een wellness huisje huren het hele jaar een goed idee! In de herfst en winter is het inderdaad heerlijk om op te warmen in uw sauna na een verfrissende wandeling, maar ook in de lente en zomer is privé wellness heerlijk! Ziet u uzelf bijvoorbeeld al heerlijk bubbelen in uw eigen spa, op een zwoele zomeravond, kijkend naar de sterren? Ultiem genieten!

⭐️ Extra luxe tintje, verwen uzelf

De laatste reden waarom u een vakantiehuis met privé wellness moet boeken: verwen uzelf eens! Leg uzelf (en uw reisgezelschap) eens 100% in de watten, gewoon omdat jullie het verdienen. Er is altijd wel een reden om te genieten van een wellness vakantie in eigen land. Een romantisch weekendje met uw partner, een wellness weekend met vriendinnen of heerlijk ontspannen met het hele gezin. Wedden dat iedereen geniet!

Vakantiehuis met wellness bij TopParken

Genoeg redenen dus om een vakantiehuis met privé wellness te boeken! Gelukkig hebben we bij TopParken een ruim aanbod vakantieparken die wellness vakantiehuizen aanbieden. Deze zijn onder andere voorzien van uw eigen sauna, spa, sunshower en/of buitendouche en zijn geschikt voor maximaal 14 personen. Gaat u voor een huisje met sauna op de Veluwe, in het heuvellandschap van Zuid-Limburg of toch voor een andere locatie? U bepaalt! Welk park u ook kiest, u verblijft altijd midden in de natuur. En één ding is zeker: u komt zen en stress-vrij weer thuis!

 

Bekijk ook onze andere blogs: