TopParken
Goedkope vakantie Nederland

Prijzen van reizen omhoog? Niet bij ons!

Goedkopere alternatieven in Nederland bij TopParken

Vakantiegangers kunnen hun borst nat maken: de prijzen van vakanties schieten omhoog, schreef het AD in een artikel. Volgens een analyse van Weflycheap zijn vliegtickets binnen Europa tussen de 25 en 80 procent duurder geworden ten opzichte van 2019. Voor intercontinentale vluchten stegen de ticketprijzen met 15 tot 50 procent. Gelukkig zijn er altijd goedkopere alternatieven in Nederland. Waarom zou u zoveel geld betalen voor een vliegticket, terwijl Nederland óók prachtig is? Bij TopParken profiteert u nog altijd van de laagste prijsgarantie!

 

Ook de herfstvakantie flink duurder in het buitenland 🍂

In vakantieperiodes, zoals de herfstvakantie, liggen de prijzen van vakanties naar het buitenland logischerwijs hoger, maar nu ook nog eens hoger dan in 2019. Volgens spaarplatform Raisin kost een ticket naar Ibiza nu gemiddeld €205,- (122% duurder) en naar Barcelona €237,- (216% duurder). En dan heeft u alleen nog maar een vliegticket. Vanaf €120,- per persoon boekt u bij TopParken al een midweek weg in de herfstvakantie. Dus vergeet Ibiza en Barcelona, bespaar geld (en houd meer over voor leuke uitjes) en geniet van een heerlijke herfstvakantie in Nederland.

 

Vakantie in eigen land bij TopParken 🇳🇱

Wilt u toch lekker even op vakantie, ondanks dat het dagelijkse leven steeds duurder wordt? Bespaar geld op dure vliegtickets, pak uw auto en rijd naar een van onze vakantieparken in Nederland. U vindt TopParken onder andere op de Veluwe, in Zuid-Limburg, vlak bij Den Bosch, aan het Markermeer en in de Achterhoek. Kom samen de mooiste vakantieherinneringen maken in de prachtige natuur van Nederland.

  • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
  • 30.000+ reviews met gemiddeld een 8.2
  • Toplocaties midden in de natuur
  • Vakantiehuizen met wellness
  • Altijd de laagste prijsgarantie
 
 
 

Bekijk ook onze andere blogs: