1. Safaritenten met sanitair
  2. Geschikt voor 6 personen
  3. In de natuur van de Veluwe

Safaritent op de Veluwe

Altijd al eens gedroomd van een safari in Afrika om de Big Five te spotten? Voor een safari en de Big Five hoeft u geen verre reis te maken. Ga op safari op de Veluwe! Bij Recreatiepark ‘t Gelloo kunt u een stoere safaritent huren in Nederland én de Veluwse Big Five spotten: Schotse hooglander, ree, edelhert, wild zwijn en vos. Hoe bijzonder is dat?! In het Gelderse Ede boekt u eenvoudig een luxe safaritent met sanitair in Nederland. Een heus glampingavontuur, maar dan dicht bij huis en inclusief het gebruik van topfaciliteiten, zoals ons binnen- en buitenzwembad, de indoor speeltuin en de gameroom.

Vanaf
€ 303
€ 284

Safaritent 6 personen

Gelderland, Ede
62
 

Luxe safaritent met sanitair in Nederland

U vindt uw safaritent in Gelderland op een ruim veld met andere safaritenten, met in het midden een speelveld. Zo kunt u uw spelende kinderen goed in de gaten houden, terwijl u uw favoriete boek leest in het zonnetje. Onze luxe safaritenten in Nederland zijn volledig ingericht en beschikken over een keuken, badkamer en toilet. De charme van kamperen, maar dan met de luxe van thuis. Klinkt dat niet heerlijk? De ruimtes zijn afgeschermd met houten wanden, wat zorgt voor een superstoere look. U haalt het buitenleven naar binnen, een heerlijk en puur gevoel! Onze safaritent biedt plaats aan 6 personen en uw hond is van harte welkom. Tijd om te glamperen!

Uw safaritent in Nederland:

  1. Geschikt voor 6 personen
  2. Honden zijn toegestaan
  3. Airconditioning (tegen betaling)
  4. Compleet ingericht keukenblok
  5. Eigen douche, toilet en wastafel
  6. Veranda met picknicktafel
 

Safaritent op de Veluwe bij Recreatiepark ‘t Gelloo

Op korte afstand van Arnhem en Apeldoorn bevindt zich ons natuurrijke Recreatiepark ‘t Gelloo, waar u een safaritent in Nederland kunt huren. Een echt familiepark dat vooral geliefd is bij gezinnen met kinderen. Waarom? Door de oneindige mogelijkheden aan vertier natuurlijk. Plonsen in het binnen- en buitenzwembad, klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin, op avontuur bij de Kidsclub, culinair genieten in ons restaurant of Nationaal Park De Hoge Veluwe verkennen op de fiets of e-chopper. Beide te huren op ons park!

Waar wacht u nog op? Ga het glampingavontuur aan en boek een luxe safaritent in Nederland!

Uit-tips op de Veluwe

🌳  Nationaal Park De Hoge Veluwe | 15 minuten

🎨  Kröller-Müller Museum in Otterlo | 20 minuten

🦒  Burgers’ Zoo in Arnhem | 30 minuten

🐒  Ouwehands Dierenpark in Rhenen | 30 minuten

🏰  Paleis Het Loo in Apeldoorn | 35 minuten