NK Wielrennen in Ede

 

Op 26, 29 en 30 juni 2019 strijden Nederlands beste wielrenners voor het Nederlands kampioenschap. Het parcours zal dit jaar gereden worden in het Gelderse Ede, midden op de Veluwe.

De hoogteverschillen, de veelzijdige omgeving met paarse heide, de uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen… een uitdagend parcours voor de deelnemers. De Veluwe is zeer geschikt voor de wegwielrenners, maar ook voor mountainbikers en recreanten.

Naast de tijdrit op 26 juni en de wegwedstrijden op 29 en 30 juni worden er ook meerdere activiteiten voor fietsliefhebbers georganiseerd. Zo kunnen recreatieve fietsers het NK parcours verkennen tijdens de NK toertocht. Daarnaast is er een gezellig wielercafé te vinden in het centrum van Ede.

Beleef dit wielerfeest meerdere dagen samen met TopParken. Verblijf op een van onze 3 parken nabij de start/finish.

 
 
Wielrenner op de Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

Boek je verblijf bij Recreatiepark ‘t Gelloo op de Veluwe, in het bosrijke Ede! ✓ Binnen- en buitenzwembad ✓ Huisdieren welkom ✓ Indoor & outdoor speeltuin
Bekijk aanbod

Bospark Ede

Boek eenvoudig online een vakantie midden op de Veluwe bij Bospark Ede! ✓ Fiets- en wandeltochten ✓ Huisdieren toegestaan ✓ Verwarmd buitenzwembad
Bekijk aanbod

Landgoed de Scheleberg

Boek je verblijf bij Landgoed de Scheleberg in Lunteren met de laagste prijs garantie. ✓ Op de Veluwe ✓ Honden welkom ✓ Wandel- en fietsroutes.
Bekijk aanbod
 

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.