TopParken

Het internationale golftoernooi: the Dutch Open 2022

Het internationale golftoernooi: Dutch Open 2022 is hier!

Van 26 tot en met 29 mei vindt de klassieker het Dutch Open plaats. Het Dutch Open golftoernooi is onderdeel van de Europese Tour en wordt altijd druk bezocht door binnen- en buitenlandse bezoekers. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de Bernardus Golfbaan in Cromvoirt, op nog geen 2 kilometer afstand van Résidence de Leuvert.

Dutch Open 2022

Het betreft de 102de editie van het golftoernooi, dat voor het eerst in 1912 werd gehouden op de Haagsche Golf en Country Club. Het is daarmee een van de oudste toernooien van de Europese Tour. Het toernooi wordt georganiseerd op de Bernardus Golf, een 18 holes championship course in Cromvoirt. De golfbaan is geschikt voor alle golfers, maar staat 22 tot en met 26 mei in het teken van het Dutch Open.

 

Overnachten in de buurt van Dutch Open 2022

Nabij de golfbaan ligt Résidence de Leuvert, een ruim vakantiepark met vakantiewoningen van 2 tot 6 personen. De luxe vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Behoefte aan extra ontspanning na een bezoek aan het Dutch Open? Verblijf in een vakantiewoning met privé sauna en kom volledig tot rust na een dag op de golfbaan. Het vakantiepark ligt op slechts 2 kilometer afstand van Bernardus Golfbaan, waar h​​èt golf event van het jaar plaatsvindt.

 
Vakantiewoning Leuvert

Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert is gelegen op een mooie locatie in het bosrijke Cromvoirt. Recreatiegebied de IJzeren Man ligt op loopafstand van het vakantiepark en biedt een breed aanbod aan activiteiten voor jong én oud. Tijdens een verblijf op Résidence de Leuvert mag een bezoek aan het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen ook zeker niet ontbreken. Dit natuurgebied wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd. Zin in gezelligheid? Breng een bezoek aan Den Bosch en neem plaats op een van de vele terrasjes.