TopParken

Dit zijn de mooiste MTB-routes van Nederland

Van de Veluwe tot aan Zuid-Limburg: de mooiste MTB-routes

Houdt u van een actieve en sportieve vakantie? Misschien is mountainbiken tijdens uw vakantie dan wel iets voor u! Mountainbike langs diverse routes en geniet van het prachtige Nederlandse landschap. TopParken heeft meerdere vakantieparken gelegen naast prachtige, unieke MTB-routes, waar u gebruik kunt maken van de mountainbike verhuur. Wij hebben alvast de mooiste MTB-routes van Nederland voor u uitgezocht in deze blog.

Plek 1 - Over de heuvels van Zuid-Limburg

De MTB-routes van Zuid-Limburg; een paradijs voor thrillseekers, professionals én rookies. Met 500 kilometer aan mountainbike-routes komt u hier van alles tegen; van routes voor beginners en gezinnen tot uitdagende trails voor gevorderden. De routes worden goed onderhouden, zodat u altijd kunt genieten van een unieke tocht door de heuvels van Zuid-Limburg! Wilt u alle MTB-routes van Zuid-Limburg trotseren? Dan is het ideaal om een vakantiehuis te huren op Residence Valkenburg, zodat je elke dag weer uitrust van start kunt.

 
Mountainbike

Plek 2 - Door de bossen van Beekbergen

De MTB-route nabij Beekbergen wordt gekenmerkt door de uitgestrekte bossen en schitterende heide. De route is gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn, waar u vanuit de veelzijdige stad al snel het bos ingaat. De route wordt afgewisseld met slingerende paden en diverse klimmetjes, waardoor de route erg afwisselend is. Deze route is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers.

 
Mountainbike

Plek 3 - Op de Veluwe door Lunteren en Ede

De MTB-routes omvatten een riante 80 kilometer en bestaan uit drie verschillende delen: Ede, Otterlo en Lunteren. Langs deze routes zijn er diverse singletracks afgewisseld met lange, rechte paden. Deze routes hebben een aantal steile klimmen en snelle afdalingen. Daarnaast ligt er vlakbij Ede een korte route van 4 km speciaal voor kinderen. De ideale plek om actief te genieten van de Veluwe, het hele jaar door! Welk vakantiepark wordt de startlocatie van uw MTB-tocht? Op onze parken op de Veluwe verblijft u midden in de natuur in een luxe vakantiewoning.

 
Mountainbike

Ontdek uw favoriete omgeving op de mountainbike

TopParken heeft diverse vakantieparken gelegen naast prachtige, unieke MTB-routes door heel Nederland. Wilt u op vakantie gebruik maken van een mountainbike, maar heeft u er zelf geen? Geen probleem! Op onderstaande parken kunt u een mountainbike huren, zodat u kunt genieten van een sportieve vakantie.

 

Bekijk ook onze andere blogs: