De Achterhoek

De Achterhoek - misschien niet een vakantiebestemming die u meteen overweegt voor een vakantie in Nederland. Toch móét u een vakantie in de Achterhoek een keer beleefd hebben! U vindt de Achterhoek in het oosten van Gelderland en het is één van de meest favoriete plekjes in Nederland bij natuurliefhebbers. U kunt er prachtig fietsen en wandelen langs uitgestrekte weilanden met houtwallen of door pittoreske dorpjes. Ontdek het unieke coulisselandschap in de veelzijdige Achterhoek!

Er is zoveel te beleven in de Achterhoek!
Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. U vindt het allemaal in de Achterhoek! Met een bungalow in de Achterhoek kunt u dit allemaal op uw gemak ontdekken.


 

Zelf de Achterhoek ervaren?
Maak kennis met ons prachtige vakantiepark in de Achterhoek, Résidence Lichtenvoorde. Gelegen op een unieke locatie in de Achterhoek midden in de bossen en aan het water. Het maakt niet uit welk seizoen het is en of je nu heerlijk tot rust wilt komen of juist een actieve vakantie wilt beleven, bij Résidence Lichtenvoorde is er voor ieder wat wils.

Naast de vele activiteiten in de omgeving is er ook op het park zelf voldoende te beleven. Het park beschikt over vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurant, bowlingbaan & fitnessruimte. 

Kom en ervaar de Achterhoek!