De Achterhoek

In het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland vindt u de Achterhoek. Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen - het zogenaamde coulisselandschap. Natuurliefhebbers zijn het er unaniem over eens: de Achterhoek is een van de mooiste regio's van Nederland! Stap op de fiets en neem al het moois in je op, verken de pittoreske dorpen per voet of ga heerlijk onthaasten op het water. Zoveel variatie, dát is nou de Achterhoek!

Er is zoveel te beleven in de Achterhoek!
Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. U vindt het allemaal in de Achterhoek


 

Zelf de Achterhoek ervaren?
Maak kennis met ons prachtige vakantiepark in de Achterhoek, Résidence Lichtenvoorde. Gelegen op een unieke locatie in de Achterhoek midden in de bossen en aan het water. Het maakt niet uit welk seizoen het is en of je nu heerlijk tot rust wilt komen of juist een actieve vakantie wilt beleven, bij Résidence Lichtenvoorde is er voor ieder wat wils.

Naast de vele activiteiten in de omgeving is er ook op het park zelf voldoende te beleven. Het park beschikt over vele faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurant, bowlingbaan & fitnessruimte. 

Kom en ervaar de Achterhoek!