TopParken
Weekendje weg Hemelvaart

Weekendje weg met Hemelvaart

 • Unieke plekjes in de natuur
 • Laagste prijsgarantie
 • 34.000+ échte reviews

Heerlijk een weekendje weg met Hemelvaart

Hemelvaart is de perfecte periode voor een paar dagen ertussenuit. Heerlijk wandelen of fietsen door de bossen van de Veluwe, het Zuid-Limburgse heuvellandschap, het coulissenlandschap van de Achterhoek, door het afwisselende landschap van de Utrechtse Heuvelrug of langs het water van de IJssel en het Esmeer. Dat is nog eens puur genieten van de natuur. Of u nu met de kinderen komt of lekker met zijn tweeën, de omgeving heeft voor ieder wat te bieden. Wacht niet langer tot de volgende grote vakantie, maar geniet alvast van een voorproefje tijdens uw Hemelvaart weekend weg!

Vind uw ideale accommodatie op een van onze parken 

Huisje huren in de natuur met Hemelvaart

Verblijf in een compleet ingericht vakantiehuis tijdens Hemelvaart bij TopParken en geniet van het ultieme vakantiegevoel, met de luxe en het comfort van thuis. Pak uw koffers in, reis naar één van onze toplocaties in Nederland en uw onbezorgde vakantie kan beginnen! Wilt u uw trouwe viervoeter ook meenemen? Onze vakantieparken zijn huisdiervriendelijk! Uw hond is daarom meer dan welkom tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart. 

Gaat u liever kamperen met Hemelvaart? Ook dan geniet u van het ultieme vakantiegevoel bij TopParken, op één van de ruime kampeerplaatsen in Utrecht, Zuid-Limburg en Gelderland. 

Locaties voor uw Hemelvaart weekend

 • Nabij de mooie natuurgebieden: De Hoge Veluwe en Utrechtse Heuvelrug
 • In het landschap van de Gelderse Achterhoek
 • Aan het water van de IJssel, het Esmeer of het IJsselmeer
 • In het heuvellandschap van Zuid-Limburg
 • In het gezellige Brabant nabij de stad Den Bosch
 

Uw vakantie op bijzondere locaties

Tijdens uw Hemelvaart weekend weg maakt u onbeperkt gebruik van uitstekende parkfaciliteiten, zoals een binnen- en/of buitenzwembad en diverse horecagelegenheden. Ontdek ook zeker de regio’s rondom de unieke locaties van onze vakantieparken. Struin langs het water van de IJssel of het Esmeer, spot de Big Five tijdens een wandeling door de natuur van de Veluwe, maak een uitdagende mountainbiketocht door het heuvelachtige landschap in Limburg of proef de lekkerste Bossche Bollen tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Noord-Brabant.

Met een ruim aanbod aan vakantieparken op verschillende toplocaties in Nederland vindt u gegarandeerd dé perfecte vakantiebestemming voor uw weekendje weg met Hemelvaart. Kom een huisje huren met Hemelvaart, laat u verrassen door onze parken en maak de mooiste vakantieherinneringen!

Een greep uit onze faciliteiten

  Binnen- of buitenzwembad
  Sport- en spelfaciliteiten
  Diverse horecagelegenheden
  Fietsverhuur
 
 

Waar mogen wij u verwelkomen?

Wat eerdere gasten ons vroegen

Waar liggen de parken van TopParken?

Bij TopParken kunt u een huisje huren met Hemelvaart op de Veluwe, in de Achterhoek, aan het water in Noord- of Zuid-Holland, in Limburg, Utrecht of Brabant. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Kan ik last minute een vakantie boeken?

Ja, bij TopParken kunt u ook voor uw weekendje weg met Hemelvaart last minute een vakantiehuis boeken. U kunt een dag van te voren nog boeken én aankomen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw vakantie. Dat is nog eens genieten!