TopParken
Reviewbeleid

Ons reviewbeleid

Binnen TopParken werken we graag transparant. Zo tonen we eerlijke prijzen, wat ook is gebleken uit een onderzoek van de Consumentenbond, en geven we op deze pagina inzicht in ons reviewbeleid.

Alleen échte reviews

Reviews kunnen uitsluitend gegeven worden door gasten die daadwerkelijk op één van onze vakantieparken hebben verbleven. Na een verblijf ontvangen vakantiegasten een verzoek voor het invullen van een vragenlijst via ons online review-systeem. Dit zorgt ervoor dat alle reviews daadwerkelijk van gasten zijn. In de vragenlijst kunnen vakantiegasten, onder andere, een cijfer van 1-10 geven voor hun algehele ervaring bij TopParken en antwoord geven op onderstaande vraag. De resultaten worden vervolgens als reviews* getoond op onze websiteDaarnaast kunnen de reviews ook doorgeplaatst worden bij het aanbod van TopParken op pagina's van samenwerkingspartners.

"Was er iets waar u echt blij van werd of wat u positief verraste?" 

 

Gemiddelde cijfers

De gemiddelde score wordt berekend aan de hand van alle getoonde reviews. Op alle ingevulde vragenlijsten wordt door onze klantenservice gereageerd. Positieve reviews worden uitgelicht op onze (park-)pagina’s.

Van nieuw naar oud

Reviews worden van nieuw naar oud weergegeven en het gemiddelde cijfer wordt uitgelicht op onze (park)website.

Betaalde reviews

Er wordt op dit moment geen gebruikgemaakt van betaalde/gesponsorde reviews. Als dit wel het geval is, dan wordt dit vermeld bij de desbetreffende review.

Niet getoonde reviews

* Reviews waarvoor één (of meerdere) van onderstaande punten geldt, worden niet geplaatst.

  • Het betreft spam.
  • Er wordt gebruikgemaakt van grof taalgebruik.
  • Het is geschreven in een andere taal dan Nederlands, Engels, Duits of Frans.
  • Er wordt misbruik gemaakt van het systeem.
  • Er wordt gesproken over een ander vakantiepark dan van TopParken.
  • Er staat privacygevoelige informatie in.
  • Mocht er een vraag/opmerking in de review staan, waarop reactie wordt verwacht, dan wordt dit ook rechtstreeks opgepakt. Het is op dit moment niet mogelijk om een zichtbare reactie achter te laten.

Om misbruik te voorkomen en bovenstaande te controleren, kan het enige tijd duren voordat een review online zichtbaar is.