TopParken
Vakantie november

Vakantie in november: dé plekken om te ontdekken

Dé plekken voor een vakantie in november 🍂

Elk jaargetijde heeft zo zijn charme en dat geldt ook voor de herfst. Sterker nog, dit is het seizoen waarop de natuur zich van haar beste kant laat zien. Wandelpaden zijn bezaaid met felgekleurde bladeren, her en dek popt een paddestoel op en er waait een zachte herfstbries die u de geur van de natuur laat waarnemen. Geen wonder dat u voor een vakantie in de herfst prima in eigen land kunt vertoeven! Om de periode tussen zomer en winter te overbruggen is een vakantie in november een prima idee. Benieuwd naar de plekken die u moet ontdekken? Lees dan met ons mee. 

 
Vakantie november

Veluwe 🌳

De big five spotten en prachtige wandelingen maken over uitgestrekte heidevelden? Kies dan voor een vakantie op de Veluwe! Hier kunt u tijdens de herfst uw ogen uitkijken naar al het moois dat de natuur u te bieden heeft. Naast natuur is de Veluwe ook veel beroemde bezienswaardigheden, pittoreske steden en culinaire verrassingen rijk. Genoeg om van te genieten dus! Om al het fijns van de Veluwe te ontdekken is een vakantiepark op de Veluwe een goede uitvalsbasis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf bij TopParken? Maar liefst zes parken op de Veluwe staan voor u klaar en bieden u de perfecte combinatie van luxe en natuur. Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark 't Gelloo, Resort Veluwe en de overige parken op de Veluwe verwelkomen u graag. 

November vakantie

Zuid-Limburg ⛰️

Niets gaat boven het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Daarom bent u in Zuid-Limburg op de juiste plek om de toerist uit te hangen. De afwisseling tussen stad en natuur maakt dat deze regio van alle markten thuis is en u een vakantie vol plezier kan bieden. Neem bijvoorbeeld Valkenburg of Maastricht: steden waar het in november bruist van de kerstactiviteiten. Geniet van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, zowel boven- als ondergronds!

Net zo veelzijdig als de omgeving is het schitterend gelegen Résidence Valkenburg. Op dit park ontwaakt u met panoramisch uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, waardoor u direct zin krijgt om de natuur in te duiken. Als u nog niet het ultieme vakantiegevoel had, krijgt u dat wel in het restaurant dat volledig in Ibiza stijl is ingericht. Ook in uw eigen vakantiewoning heeft u direct het gevoel dat u op vakantie bent. De verblijven zijn van de nodige luxe voorzien en een aantal beschikt zelfs over wellness faciliteiten. Als dat geen definitie van een ontspannen vakantie is...

Vakantie november

Brabantse bossen 🍁

Op plekken waar groen overheerst, komt u het beste tot rust. Geen wonder dat de Brabantse bossen de uitgelezen plek zijn om even op adem te komen samen met uw partner of gezin. Verscholen tussen de bossen vindt u Résidence de Leuvert, dat garant staat voor een natuurrijk verblijf. De ligging tussen de natuurgebieden de Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en vlak bij de bekende recreatieplas De IJzeren Man maakt bovendien dat u hier uitstekend uw gedachten kunt verzetten. Wilt u juist de reuring opzoeken? Bezoek dan het kleinschalige Cromvoirt, waar op ieder moment van de dag gezelligheid te vinden is.

Vakantie november

Aan het water 🌊

Als u eraan denkt om in november op vakantie gaan, denkt u wellicht niet direct aan een vakantieplek aan het water. Toch heeft dit ook zo zijn voordelen in de herfst. Zo kunt u heerlijk uitwaaien in een waterrijk decor en geniet u van een prachtig uitzicht over het water. Wat wilt u nog meer? Bovendien zijn er in Nederland meerdere plekken waar u direct aan het water vakantie viert, zoals bij Park Westerkogge aan het IJsselmeer of bij Recreatiepark het Esmeer. Wordt u juist ontspannen van het geluid van een stromende rivier? Bij Parc de IJsselhoeve verblijft u aan de IJssel! Toch kunt u de drukte van de stad ook opzoeken, want het levendige Rotterdam ligt op een steenworp afstand.

Vakantie november

Achterhoek 🍄

Een week of weekendje weg in november? Daarvoor is de Achterhoek meer dan geschikt. Deze verrassende streek in eigen land is dankzij zijn gevarieerde karakter een bezoek meer dan waard. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Kasteel Vorden: de Achterhoek is veelzijdiger dan u denkt. Reden genoeg om hier een verblijf te boeken. Als u dol bent op de aanwezigheid van rust en natuur in combinatie met talloze faciliteiten, bent u bij Résidence Lichtenvoorde aan het juiste adres. Doe uw intrede in een van de comfortabele vakantiehuizen en geniet van uw verblijf. 

Bent u ook enthousiast geworden om in november op vakantie te gaan? Op de vakantieparken van TopParken wordt u altijd warm ontvangen, ook in de herfst. Boek dus snel uw vakantie voor november. 

 

Bekijk ook onze andere blogs: