TopParken
Op vakantie met opa en oma

Nieuwe trend: op vakantie met opa en oma

Op vakantie met opa en oma 👨‍👩‍👧‍👧

De laatste jaren wordt het steeds populairder: op vakantie met drie generaties. Gezellig met de kids én opa en oma onbetaalbare herinneringen maken! Waar u vroeger niet kon wachten om eindelijk zonder uw ouders af te reizen naar de mooiste bestemmingen, is dit misschien wel het moment om weer eens samen quality time door te brengen. Wij geven u vijf redenen om op vakantie te gaan met opa en oma bij TopParken.

Vakantie met opa en oma

❤️ Familiebanden versterken

Het dagelijkse leven kan soms erg hectisch zijn: werken, sporten, het huishouden, de kinderen, uw vrienden, even snel langs opa en oma. Een vakantie biedt daarom de uitkomst om écht even quality time samen, met de hele familie, door te brengen. Niets moet, alles mag. Even een wandeling met opa of een kop koffie met oma en praten over allerlei dingen waar jullie normaal geen tijd voor hebben. Herinneringen delen van vroeger, maar samen ook onbetaalbare nieuwe herinneringen maken voor later. Een vakantie met drie generaties maakt jullie familieband sterker. En uw kinderen vinden het natuurlijk geweldig om lekker te spelen en te lachen met opa en oma. Daar genieten opa, oma, mama en papa dan automatisch ook van!

Vakantie met 3 generaties

💑 We-time voor papa en mama

U kent het wel: wanneer u op gezinsvakantie gaat staat alles vaak in het teken van de kinderen, waardoor u als ouders weinig tijd heeft voor elkaar. Het fijne aan een vakantie met opa en oma? Zij kunnen even lekker met de kids spelen, zodat jullie de tijd hebben om met zijn tweeën dingen te ondernemen. Opa en oma vinden het heerlijk om op de kinderen te passen en jullie hebben een momentje voor jullie zelf. Voor bijvoorbeeld een romantisch diner, een lange wandeling of een avondje naar de bioscoop. 

Vakantie met opa en oma

🏠 Grote vakantiehuizen

Super leuk om met opa en oma op vakantie te gaan, maar logischerwijs wenst u wel een beetje privacy. Gelukkig beschikken wij bij TopParken over grote vakantiehuizen voor 6 tot maar liefst 14 personen. Zo kunnen mama, papa, de kids, opa, oma en zelfs de hond gewoon mee op vakantie! Binnen bevinden zich meerdere 2-persoons slaapkamers, een riante woonkamer, een grote keuken en vaak meerdere badkamers. En buiten? Daar geniet u in alle rust in een ruime tuin met terrasmeubilair. Liever nog wat meer privacy? Boek dan twee aparte huisjes, eventueel naast elkaar. 

Vakantie met 3 generaties

😊 Vermaak voor jong en oud

Tijdens een vakantie met drie generaties heeft u te maken met verschillende wensen. Misschien willen opa en oma cultuur snuiven in de stad, de kids de hele dag plonzen in het zwembad en de ouders bourgondisch genieten op het terras. Goed nieuws, want op en rondom onze vakantieparken is zó veel te beleven. Voor alle leeftijden! De kids raken bijvoorbeeld niet uitgespeeld op de sportvelden, in de speeltuinen en bij de zwembaden. Maar ook aan de (groot)ouders is gedacht: geniet van een drankje in onze horeca of relax in de sauna van uw wellness vakantiehuis. En natuurlijk horen gezamenlijke activiteiten ook bij een vakantie met opa en oma! Wat dacht u van gezellig een bordspelletje spelen of de natuur verkennen tijdens een heerlijke wandeling?

Vakantie met opa en oma

🇳🇱 Vakantie dicht bij huis

Wat wordt uw vakantiebestemming voor een vakantie met opa en oma? Houd het eenvoudig en kies voor een vakantie in eigen land. Met veel mensen op vakantie gaan vergt al veel geregel en voorbereiding, dus waarom zou u ook nog ver rijden terwijl Nederland zoveel moois te bieden heeft? Wanneer opa en oma al op leeftijd zijn, maakt u ze sowieso niet blij met een lange auto- of vliegreis. Met een paar uur rijden bereikt u al prachtige bestemmingen op de Veluwe, in Zuid-Limburg of aan het IJsselmeer. En zijn opa en oma niet meer zo mobiel? Bij TopParken bieden we diverse mindervalide vakantiehuizen die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Vakantie met drie generaties bij TopParken

Onze vakantieparken zijn de ideale bestemming voor een vakantie met opa en oma! Grote vakantiehuizen? Faciliteiten voor jong en oud? Een veelzijdige omgeving waar van alles te beleven is? Mindervalide woningen? Een vakantie dicht bij huis? Allemaal check! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie vindt u bij ons. Waar wacht u nog op? Tijd om jullie familieband te versterken ❤️

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: