TopParken

Verkeersinformatie NK Wielrennen in Ede/Wageningen

Verkeersinformatie NK Wielrennen

Tijdens het NK Wielrennen in Ede/Wageningen zijn onze vakantieparken Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark ’t Gelloo, Bospark Ede en Recreatiepark de Wielerbaan minder goed bereikbaar. Bekijk hieronder de belangrijkste wegafsluitingen:

Op woensdag 26 juni is er een parcours uitgezet voor een tijdrit. De Apeldoornseweg/N304 en de N224 tussen de rotonde bij Pannenkoekenhuis De Langenberg en het kruispunt Rijksweg/Raadhuisstraat/Apeldoornseweg zijn afgesloten van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Bezoekt u Landgoed de Scheleberg of Recreatiepark ’t Gelloo? Dan adviseren wij om aan te rijden via de A30 en de afslag Lunteren te nemen. Verblijft u op Bospark Ede? Dan adviseren wij om de afslag Ede-Noord (A30) te nemen en via de N224 en de Lunterseweg de Zonneoordlaan op te rijden.

Op deze dag komt het parcours niet door Wageningen en hebben gasten van Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen geen last van verkeershinder.

Op 29 en 30 juni zijn Landgoed de Scheleberg, Bospark Ede en Recreatiepark ’t Gelloo te bereiken via afslag Ede-Noord en afslag Lunteren (A30).

De N781 nabij Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen is volledig afgesloten. U kunt het beste aanrijden vanaf N782/Keijenbergseweg, de Hollandseweg op. Het is mogelijk dat de Hartenseweg tijdelijk wordt afgesloten wanneer het parcours langskomt.

Meer informatie over de verkeershinder in verband met het NK Wielrennen in Ede vindt u hier.

 
 
Wielrennen