TopParken
Zwemmen Nederland

Verkoeling op deze 3 zwemlocaties

Summer vibes: zoek verkoeling op deze 3 zwemlocaties ☀️

Zegt u zomer, dan zegt u waterpret. Op hete dagen is er niets lekkerder dan verkoeling zoeken op fijne zwemlocaties. Gelukkig vindt u die in Nederland in overvloed: van prachtig aangelegde recreatieplassen tot aan de leukste zwembaden (op onze eigen parken). Kies daarom ook voor een zomervakantie in Nederland en beleef een vakantie vol plezier. Benieuwd waar u heerlijk buiten kunt zwemmen in Nederland? Lees dan snel verder!

Recreatieplas Esmeer

Recreatieplas het Esmeer

Krijgen uw kinderen geen genoeg van zwemmen, spelen en ravotten? Dan is de recreatieplas naast Recreatiepark het Esmeer in Aalst (Gelderland) de place to be. Deze recreatieplas met ligstrand biedt verkoeling op de warme zomerdagen. U kunt er heerlijk zwemmen en suppen, maar ook op het droge beleven uw (klein)kinderen oneindig veel plezier in de grote speeltuin. Het kindvriendelijke vakantiepark Recreatiepark het Esmeer ligt als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas en is daarmee zeer geliefd bij waterliefhebbers. Laat het zwemplezier maar beginnen!

Recreatieplas IJzeren Man

Recreatieplas IJzeren Man

Ook in de gezellige provincie Brabant beleeft u oneindig veel waterpret. Op 20 minuten loopafstand van Résidence de Leuvert bevindt zich recreatieplas IJzeren Man, met het langste strand van Brabant! Een geweldige recreatieplas voor jong en oud, uniek gelegen midden in de bossen. Zwemmen in het strandbad, een waterfiets of bootje huren, suppen of loungen, borrelen en eten bij het Strandhuys behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naast relaxen en zonnen kunt u er ook een sportief dagje van maken op het beachvolleybalveld of het voetbalveldje.

Zevenhuizerplas

Recreatieplas Zevenhuizerplas

Waar u nog meer heerlijk kunt zwemmen in Nederland? De Zevenhuizerplas in de buurt van Rotterdam. Dé plek voor een middagje zwemplezier, maar u kunt er ook een bootje huren, suppen, zeilen, surfen of genieten van een verkoelend drankje op het terras. Naast een heerlijk ligstrand vindt u er ook een supermarkt en snackbar. En dat alles op slechts 5 km afstand van Parc de IJsselhoeve. Extra fijn is dat u er gratis kunt parkeren!

Zwemmen Nederland

Vakantieparken met eigen buitenzwembad

Niet alleen in de omgeving van onze vakantieparken vindt u gave zwemlocaties in Nederland, ook óp de parken is zwemplezier gegarandeerd. Zo beschikken (bijna) al onze parken over een eigen buitenzwembad. Verkoeling is dus altijd dichtbij op warme zomerdagen. Binnen een mum van tijd staat u langs de waterkant met uw kids! De zomer doorbrengen op een vakantiepark in Nederland met een zwembad wordt steeds populairder. De zon laat zich ‘s zomers vaak genoeg zien en ook de temperaturen zijn hoog genoeg om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Kies er daarom voor om komende zomer vakantie te vieren bij TopParken. TopParken heeft genoeg plekjes in eigen land waar u en uw gezin een zomer vol waterpret beleven!

Bent u ook toe aan een familievakantie in Nederland? Ontdek snel de vakantiehuizen van TopParken en vind uw favoriete park!  

 

Bekijk ook onze andere blogs: