TopParken
Vakantie met hond in Nederland

Zou u graag met uw hond op vakantie gaan?

 • Veel wandelgebieden
 • Vakantiehuizen met omheinde tuiin
 • Hondenspeeltuin en hondendouche

Op vakantie met de hond in Nederland

Vakantieherinneringen maken we samen, en daar hoort uw trouwe viervoeter natuurlijk ook bij! Jullie beleven het samen op de vakantieparken van TopParken. Uw hond is meer dan welkom op alle vakantieparken, gelegen op de mooiste plekjes midden in de natuur. Vanaf de parken loopt u zo de bossen in of maakt u prachtige wandelingen langs het water. Perfect voor u en uw hond! Neem dus zeker uw hond mee op vakantie en geniet samen.

Geliefde bestemmingen voor een vakantie met honden ⤵️

Op vakantie gaan met uw hond doet u 'gewoon' in Nederland

Lang reizen met uw hond is natuurlijk niet fijn, dus waarom niet op vakantie in Nederland? Vanaf de vakantieparken van TopParken maakt u de mooiste wandelingen door de bossen van de Veluwe, langs het water of door het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Houd er wel rekening mee dat tijdens een ommetje op het vakantiepark uw honden aangelijnd moeten zijn.

  Honden aangelijnd

  Uw hond(en) dienen op het park aangelijnd te zijn.

  Twee huisdieren

  Er geldt een maximum van twee huisdieren per vakantiehuis.

  Tijdens boeken aangeven

  Geeft u tijdens het boeken even aan dat uw hond mee gaat?

  €7,50 per nacht

  De kosten bedragen €7,50 per hond per nacht.

 

Faciliteiten op de vakantieparken

De omgeving van onze vakantieparken is prachtig en ideaal voor een lange wandeling met uw hond. Maar een vakantie met de hond bij TopParken biedt nog veel meer. Zo vindt u bij Recreatiepark Beekbergen en Parc de IJsselhoeve een gave hondenspeeltuin met hondendouche voor uw dierenvriendje. Of neem zelf een duik in het binnen- en/of buitenzwembad en neem plaats in de horeca. Dankzij de bosrijke omgeving en de faciliteiten voor jong en oud zult u zich niet vervelen! Zien wij u snel voor een weekendje, midweekje of langere vakantie met uw hond?

Waar kunt u op vakantie met uw hond?

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵️

👧 Waar kan ik op vakantie met mijn hond en kind?

Bij TopParken beleeft u een heerlijke gezinsvakantie. Zowel voor uw hond als uw kind is het bij ons heerlijk vertoeven en valt er genoeg te beleven. Zo beschikken onze kindvriendelijke vakantieparken over sportvelden, animatie in de vakantieperiodes, binnen- en/of buitenzwembaden en diverse speeltuinen. 

🏊‍♀ Waar boek ik een vakantie met mijn hond en een zwembad?

Op het grootste deel van de vakantieparken van TopParken is een zwembad aanwezig! Uw vakantie is natuurlijk pas écht compleet als er een zwembad aanwezig is. 's Ochtends de hond uitlaten en daarna lekker plonsen of baantjes trekken in het binnen- en/of buitenzwembad. Dat is pas genieten!

🪴 Zijn er ook vakantiehuizen met een omheinde tuin?

Zeker, in ons aanbod vindt u diverse vakantiehuizen met een omheinde tuin. Zo kunt u uw hond lekker laten spelen in de tuin van uw huisje, terwijl u heerlijk ontspant op het terras met een goed boek en een glaasje wijn. Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?