TopParken

Gratis kinderbadje bij aankomst!

 
  • Maak uw vakantie compleet
  • Gratis voor iedere gast
  • Waterpret bij uw vakantiehuis
  • Vakantiehuizen met eigen tuin

TopParken bezorgt waterpret bij het vakantiehuis

Na een lange periode van thuisblijven, kunnen we weer vooruit kijken naar vakantie. Dit jaar vieren we vakantie in eigen land! Bij vakantie denken we aan genieten, zon en waterpret. Luieren op een bedje in de zon, terwijl de kinderen spetteren en spatteren in het zwembad en de allerkleinsten zich onderdompelen in het kinderbad.

Deze zomer is het buitenzwembad geopend! Uiteraard houden wij ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM en is er een maximum gesteld aan het aantal personen dat is toegestaan bij het zwembad. Om toch iedereen te kunnen laten genieten van waterpret geeft TopParken iedere gast een gratis opblaasbaar kinderbadje cadeau*!

Kinderbadje

Boek een vakantiehuis met gratis kinderbadje

Onze vakantiehuizen beschikken over een grote tuin met veel comfort en privacy. Laat u verrassen door al het moois wat ons land te bieden heeft. Met een keuze uit maar liefst 12 vakantieparken vindt u gegarandeerd een leuke bestemming voor uw vakantie.

 

➤ Onbezorgd genieten van de rust in de natuur
➤ Gratis omboeken bij aankomst tussen 1 juli en 24 december

Kinderbadje
 

* Elke gast met aankomst vanaf vrijdag 29 mei 2020 ontvangt bij aankomst op het park een gratis kinderbadje (zolang de voorraad strekt).

Vind uw vakantiepark met zwembad in Nederland

Wanneer u kiest voor een vakantiepark in Nederland met zwembad op één van de TopParken is één ding zeker; u geniet altijd van een prachtige en unieke omgeving. Onze parken hebben stuk voor stuk bijzondere locaties in Nederland. Op zoek naar een vakantiepark in Noord- of Zuid-Holland mét zwembad en vlak bij het strand? Dat kan bij TopParken. Zo beleeft u niet alleen waterpret in het zwembad, maar ook in de zee! Wilt u toch liever vakantie vieren op een vakantiepark in Gelderland met een zwembad, bijvoorbeeld op de Veluwe of in de Achterhoek? Ook dat is mogelijk! In het zuiden van ons land vindt u vakantieparken in Limburg of Brabant, ook met een zwembad en een schitterende ligging in de natuur en vlak bij bruisende steden. 

Boek uw vakantie bij TopParken

Lees ook onze overige blogs en het laatste nieuws