TopParken

Trotse sponsor van ‘Ice Heroes’ voor Make-A-Wish

Start Grand Charity Tour ‘Ice Heroes’ voor Make-A-Wish

Van 18 februari tot 5 maart 2023 nemen drie ‘helden’ deel aan de Baltic Sea Circle 2023, om geld in te zamelen voor stichting Make-A-Wish. Samen met diverse andere teams beginnen zij aan een tocht van 16 dagen en 7500 kilometer rond de Oostzee. Sjoerd van der Zee, Dennis van der Bogt en Pascal Grebien zetten zich samen in voor deze mooie stichting. TopParken is trotse sponsor van de actie.

Tocht van 7500 richting de Noordkaap (en terug)

Het wordt een avontuurlijke tocht door een witte wereld van sneeuw en ijs. Aan de hand van opdrachten en een livestream proberen de drie helden zo veel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish. Sjoerd van der Zee over de actie: ‘Wij vinden het de beste combinatie die er is; het aangaan van een mooi avontuur én iets goed doen voor de wereld’. De tocht wordt zonder GPS afgelegd in een oude Volvo. Daarbij wordt een Ice Puch Maxi meegenomen. Er wordt vandaag gestart in Hamburg (Duitsland), waarna de tocht zal leiden door Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen en Polen.

Creëren van waardevolle herinneringen

De vreselijke waarheid is dat veel kinderen in Nederland getroffen worden door ernstige ziektes, waardoor TopParken graag een bijdrage levert aan deze actie. Het sluit daarbij goed aan bij de missie, het creëren van waardevolle herinneringen, waardoor het besluit rondom de sponsoring zeer snel gemaakt was.

Make-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Dit doen zij aan de hand van een zorgvuldig geplande Wish Journey; een bijzonder traject waarin maandenlang wordt gewerkt aan maatwerk van A tot Z. Met als doel; het realiseren van allerliefste wensen van jonge patiënten om hen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen te geven. Zo worden samen herinneringen gemaakt die een leven lang mee gaan.

 

Bekijk ook: