TopParken

TopParken en Wait bieden gasten leesplezier tijdens hun verblijf

Toegang tot meer dan 1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken

Met veel enthousiasme kondigen we onze samenwerking met Wait aan. De Wait app biedt lezers op locatie toegang tot de beste tijdschriften, boeken en luisterboeken. Door de samenwerking hebben onze gasten vanaf heden de mogelijkheid om gebruik te maken van de Wait app tijdens hun verblijf bij TopParken. Het voordeel? Ze hoeven niet meer te slepen met verschillende tijdschriften en boeken, maar hebben onbeperkt toegang tot meer dan duizend titels via hun tablet of smartphone. 

De Wait app bij TopParken

Het aanbieden van de Wait app is onderdeel van het optimaliseren van onze klantreis, iets waar we continu aan werken. We zijn er in deze dan ook van overtuigd dat de app voor veel gasten een meerwaarde is en het verblijf op onze vakantieparken nog aangenamer maakt. 

Onze gasten kunnen de app eenvoudig online of via de receptie bijboeken voor €4,95. Dit wordt vervolgens automatisch doorgevoerd in ons boekingssysteem Booking Experts, waardoor het gelijk wordt gekoppeld aan het verblijf. Na het inchecken ontvangt de gast een e-mail met inloglink, waarna hij/zij tot het moment van uitchecken toegang heeft tot de app. 

De Wait app

Lezen is en blijft een populaire tijdsbesteding. Tegenwoordig wordt er echter steeds meer online gelezen via de smartphone, tablet en/of ebooks. Luisterboeken zijn ook een aangenaam alternatief. Via de Wait app worden de meest actuele tijdschriften aangeboden, evenals populaire boeken uit elk genre. Voor diegene die geïnteresseerd zijn in luisterboeken is de keuze ook reuze binnen de Wait app. Zoals de organisatie achter de Wait app het zelf omschrijft is het ‘dé app voor wacht-, reis- en verblijfsmomenten’. 

Introductie Wait app