1. Direct boeken bij het park
  2. Laagste prijsgarantie
  3. Elke dag aankomst & vertrek
  4. Gratis omboekgarantie tot 24 december

Onze vakantieparken zijn geopend

TopParken is naar aanleiding van de gestelde maatregelen door de overheid en vanuit eigen overwegingen ruim 10 weken geleden begonnen met vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen op onze vakantieparken. Mede dankzij de getroffen maatregelen zijn en blijven onze vakantieparken geopend en bent u van harte welkom.

Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en liggen in rustige gebieden waar geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Daarnaast zijn al onze vakantiehuizen vrijstaand en heeft u geen/weinig contact met andere vakantiegasten.

Gratis omboekgarantie

Om u meer flexibiliteit te geven voor een zorgeloze vakantie kunt u nu gebruik maken van onze gratis omboekgarantie. Zo kunt u toch met een gerust hart uw welverdiende vakantie boeken. De vakantieparken van TopParken zijn ruim opgezet en gelegen op unieke locaties in natuurrijke gebieden. Zo kunt u er toch nog even met een gerust hart tussenuit in eigen land.

Actievoorwaarden

► Alleen geldig op nieuwe reserveringen.

► Kosteloos omboeken is eenmalig mogelijk tot 28 dagen (aankomsten van 1 juli tot 24 december 2020) voor aankomst.

► Bij omboeken naar een duurdere periode zullen we het verschil bij u in rekening brengen. Bij omboeken naar een goedkopere periode ontvangt u het verschil tussen het reeds aanbetaalde bedrag en de boekingswaarde als voucher welke gebruikt kan worden bij een volgende boeking.

► Omboekingen kunnen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid gedaan worden middels het omboekformulier, mits er een nieuwe verblijfsdatum is gekozen.

► Bij omboeken is alleen wijziging van de de aankomst- en vertrekdatum en woningtype mogelijk.

► De omboekgarantie is alleen geldig op reserveringen die gemaakt zijn via www.topparken.nl, onze klantenservice of via onze receptie.

► De reservering kan maximaal één keer omgeboekt worden.

► De reservering kan omgeboekt worden naar een verblijf in 2020 en 2021.

► Staan er nog aanbetalingen open, dan is het verplicht om deze alsnog te voldoen om gebruik te kunnen maken van de omboekgarantie.

► In geval van annulering van een reservering na het éénmalig kosteloos omboeken zijn reeds aanbetaalde bedragen niet restitueerbaar.