1. Direct boeken bij het park
  2. Laagste prijsgarantie
  3. Elke dag aankomst & vertrek
  4. Gratis omboekgarantie tot 3 september

Onze vakantieparken zijn geopend

TopParken is naar aanleiding van de gestelde maatregelen door de overheid en vanuit eigen overwegingen ruim 10 weken geleden begonnen met vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen op onze vakantieparken. Mede dankzij de getroffen maatregelen zijn en blijven onze vakantieparken geopend en bent u van harte welkom.

Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en liggen in rustige gebieden waar geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Daarnaast zijn al onze vakantiehuizen vrijstaand en heeft u geen/weinig contact met andere vakantiegasten.

Gratis omboekgarantie

Om u meer flexibiliteit te geven voor een zorgeloze vakantie kunt u nu gebruik maken van onze gratis omboekgarantie. Zo kunt u toch met een gerust hart uw welverdiende vakantie boeken. De vakantieparken van TopParken zijn ruim opgezet en gelegen op unieke locaties in natuurrijke gebieden. Zo kunt u er toch nog even met een gerust hart tussenuit in eigen land.

Actievoorwaarden

► Alleen geldig op nieuwe reserveringen.

► Kosteloos omboeken is eenmalig mogelijk tot 14 dagen (aankomsten tot 1 juli) of 28 dagen (aankomsten van 1 juli tot 3 september) voor aankomst.

► Bij omboeken naar een duurdere periode zullen we het verschil bij u in rekening brengen. Bij omboeken naar een goedkopere periode ontvangt u het verschil tussen het reeds aanbetaalde bedrag en de boekingswaarde als voucher welke gebruikt kan worden bij een volgende boeking.

► Omboekingen kunnen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid gedaan worden middels het omboekformulier, mits er een nieuwe verblijfsdatum is gekozen.

► Bij omboeken is alleen wijziging van de de aankomst- en vertrekdatum en woningtype mogelijk.

► De omboekgarantie is alleen geldig op reserveringen die gemaakt zijn via www.topparken.nl, onze klantenservice of via onze receptie.

► De reservering kan maximaal één keer omgeboekt worden.

► De reservering kan omgeboekt worden naar een verblijf in 2020 en 2021.

► Staan er nog aanbetalingen open, dan is het verplicht om deze alsnog te voldoen om gebruik te kunnen maken van de omboekgarantie.

► In geval van annulering van een reservering na het éénmalig kosteloos omboeken zijn reeds aanbetaalde bedragen niet restitueerbaar.