TopParken

Opening nieuw vakantiepark Lage Vuursche

Opening nieuw vakantiepark Lage Vuursche

Graag introduceren we ons nieuwste vakantiepark aan u; Résidence Lage Vuursche. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het vakantiepark in Lage Vuursche. Dit dorp is onlangs nog uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Nederland en mede daarom zeker een bezoekje waard. Deze week zijn we gestart met de verhuur van de luxe vakantiehuizen en we verwelkomen u graag als een van de eerste vakantiegasten op het vakantiepark. 

 

Résidence Lage Vuursche en de omgeving in het kort

Ons nieuwste vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen. Cultuur- en historieliefhebbers kunnen de diverse koninklijke landgoederen en achttiende- en negentiende-eeuwse huizen in Lage Vuursche bezoeken. Een bezoek aan de bruisende steden Utrecht en Amersfoort mag ook zeker niet ontbreken. En diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning? Die kunnen heerlijk relaxen op- en rondom het vakantiepark.

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, op Résidence Lage Vuursche is het altijd fijn thuiskomen. Hier staan rust, ontspanning en groen centraal. De duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor een verblijf tot 6 personen en optioneel uit te breiden met privé wellnessfaciliteiten. 

 
 
 
Résidence Lage Vuursche