TopParken

TopParken brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

 

TopParken is Zakenvriend van KWF

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF is tegen kanker. Maar meer nog dan dat zijn we vóór het leven. Het leven zoveel mogelijk kunnen leven, daar doen we samen alles voor. Omdat er zoveel is om voor te leven.

Steun van Zakenvrienden
Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij Zakenvrienden als TopParken. Met hun steun stellen zij onderzoekers in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen. En om te zorgen voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker.

Investeren in topwetenschappers
Als Zakenvriend helpt TopParken kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijk dan op: www.kwf.nl/zakenvriend

 
Zakenvriend van KWF