Nederlanders steeds vaker op vakantie in eigen land

De vakantie staat voor de deur! Ben je op zoek naar een unieke bestemming waar je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van je welverdiende vakantie? Kies dan voor een vakantie in eigen land!

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, kunnen we de komende weken namelijk nog volop genieten van deze zomerse temperaturen. Je hoeft dus niet ver te reizen voor de zon!

4,6 miljoen Nederlanders op vakantie in eigen land
Dat steeds meer Nederlanders dichtbij huis op vakantie gaan, blijkt wel uit het onderzoek van toerismebureau NBTC Holland Marketing. Maar liefst 4,6 miljoen Nederlanders kiezen dit jaar een vakantiebestemming in eigen land en dat is 2% meer dan vorig jaar.

Op vakantie bij TopParken in Nederland

Wil je deze zomer genieten van een onbezorgde én zonnige vakantie in eigen land? Boek dan je vakantie bij TopParken! De vakantieparken van TopParken zijn gelegen op de meest unieke locaties die ons land te bieden heeft.

Online boeken

Onze parken beschikken over diverse faciliteiten die je vakantie in Nederland nog leuker maken. Neem een duik in het zwembad op of nabij het park, geniet op het terras van een kop koffie of thee, lunch, borrel of diner of leef je uit op één van de sport- en speelvelden.

Ook worden er in het hoogseizoen door ons enthousiaste entertainmentteam activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vakantiewoning huren of kamperen in Nederland
Huur een vakantiewoning, villa of appartement of ga heerlijk kamperen op één van onze vakantieparken. Boek nu jouw vakantiewoning of kampeerplaats midden in de bossen, bij de zee, aan het water of in het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg.

Online boeken

Zomervakantie 2018 in Nederland
Regio Noord: 21 juli t/m 2 september 2018
Regio Midden: 14 juli t/m 26 augustus 2018
Regio Zuid: 7 juli t/m 19 augustus 2018

Gerelateerd

Lees ook deze artikelen eens

externalId=topparken-news-detail-1-1.2.2.2.2.1&filter[category]=/Inspiratie&filter[active]=1
Bezoek ons op de Second Home Beurs - 8 t/m 10 maart 2019
NOS: 'Een tweede huisje niet alleen meer voor de 60-plusser'
Egmond Wandel Marathon