1. Binnen- en/of buitenzwembad
  2. Enthousiast animatieteam
  3. Op 12 locaties in Nederland

Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

U weet wat ze zeggen; hebben de kinderen op vakantie de tijd van hun leven, dan kunnen de ouders ook écht ontspannen. Op de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland van TopParken beleven kinderen een toptijd! U hoeft niet gek op te kijken wanneer ze schaterlachen, in mum van tijd vakantievriendjes maken of voor de 100ste keer in het water plonsen. Dat is pas echt plezier van top tot teen op een kindvriendelijk vakantiepark van TopParken. U vindt ons op unieke locaties in de natuur maar tegelijkertijd ook dicht bij het bruisende stadsleven. Zo kunt u te gekke uitstapjes maken met veel fun en bij terugkomst volop relaxen in uw vakantiehuis of bij de kindvriendelijke parkfaciliteiten.

 
Ontdek alle kindvriendelijke vakantieparken
 

De wensen van kinderen:

🤸‍♀ Plezier in de speeltuin

⛹‍♂ Sportiviteit op het sportveld

💦 Waterpret in het zwembad

😁 Vermaak bij het animatieteam

📱 Wifi om even te ontspannen

🐾 Dierenvriendjes mee op vakantie

🎡 Coole pretparken in de buurt

Al deze wensen vindt u op én in de buurt van de parken.

12 kindvriendelijke vakantieparken van TopParken

Bij TopParken heeft u een ruime keuze uit kindvriendelijke vakantieparken. Wordt het op de Veluweaan het water, of in het heuvelachtige Limburg? Niet alleen de vakantieparken zijn kindvriendelijk, ook de vakantiehuizen zullen de kids aanspreken. Een moderne inrichting met diverse gemakken zorgt dat jong en oud optimaal kunnen relaxen en zich thuis voelen. Uw kindvriendelijke vakantiehuis beschikt over een tuin met terras. Even een glaasje ranja drinken bij het huisje en weer spelen in de omheinde tuin of bij de parkfaciliteiten. In vele vakantiehuizen heeft u de mogelijkheid een kinderbedje bij te plaatsen zodat ook baby’s en peuters mee op reis kunnen naar een kindvriendelijk vakantiepark. 

Elke ouder weet dat wifi op een vakantiepark natuurlijk niet mag ontbreken tijdens een vakantie met kinderen. Zo kunnen ze zich even rustig terugtrekken met een filmpje, spelletjes spelen met vakantievriendjes, Snapchatten of TikTok-filmpjes maken. Maar wees gerust, u zult echt niet de hele vakantie een ‘mobiele eenheid’ zien. Daar zijn de faciliteiten en het enthousiaste animatieteam, aanwezig in schoolvakanties, op de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland veel te leuk voor! Ook mogen ze heel graag plonsen in het binnen- en/of buitenzwembad, roetsjen van de glijbaan, een potje voetballen of even knutselen.

Indruk van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

 

De kindvriendelijke omgeving van de parken

Welke supercoole, te gekke, avontuurlijke en misschien tegelijkertijd wel leerzame uitjes in de omgeving u kunt maken, hangt af van welk vakantiepark u kiest. In de buurt van uw vakantiepark zijn kindvriendelijke uitjes genoeg! Beleef spannende avonturen met een tocht door de grotten in Limburg, ga spoorzoeken op de Veluwe, maak wel 10x een ritje in de achtbaan van de Efteling of de waterglijbaan in Duinrell. Maar ook een ontdekkingstocht in een kindvriendelijk museum vinden ze erg leuk. Welk kindvriendelijk vakantiepark bezoekt u met uw kinderen?

 
Boek een kindvriendelijk vakantiepark