TopParken
Vakantiepark bij Maastricht

Vakantiepark bij Maastricht

  • Gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg
  • 20 km van Maastricht
  • Buitenzwembad en kinderbad

Ultiem genieten op een vakantiepark bij Maastricht

Wanneer u op zoek bent naar een vakantie waar u zowel kunt genieten van het bruisende stadsleven als van prachtige natuur dan is een vakantiepark bij Maastricht een ideale optie. Ons vakantiepark is gelegen op een unieke locatie in het zuidelijkste puntje van ons land en is slechts 30 minuten verwijderd van het centrum van Maastricht. Kies voor een luxe en comfortabel vakantiehuis voor een ontspannen vakantie op ons bungalowpark bij Maastricht of verblijf of een comfortabele kampeerplaats. Kom samen met uw gezin, familie of vrienden naar ons vakantiepark bij Maastricht en geniet van uw welverdiende vakantie bij Résidence Valkenburg!

 
 

Sfeerimpressie van uw vakantie in Maastricht

Uw verblijf op Résidence Valkenburg

Op ons bungalowpark in de buurt van Maastricht is er voor zowel jong als oud genoeg te beleven! Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad en geniet van de zon op de ligbedjes rondom het zwembad. De kinderen vermaken zich opperbest in het kinderbad of in de speeltuin en maken nieuwe vriendjes. Als u 's avonds even geen zin hebt om te koken is dat geen probleem. Met het restaurant dat volledig in Ibiza stijl is ingericht waant u zich op het zonnige eiland. Drink een verkoelend drankje op het terras en laat u verrassen door de chef.

Alle faciliteiten op een rij:

  • Buitenzwembad met kinderbad
  • Restaurant in Ibiza stijl
  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Gratis wifi

Ontdek de omgeving van ons bungalowpark bij Maastricht

Niet alleen op ons vakantiepark, maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. Een bezoekje aan de prachtige stad Maastricht is zeker de moeite waard. Résidence Valkenburg bevindt zich op slechts 20 km van het centrum waar u urenlang kunt winkelen, een stadswandeling kunt maken of lekker een kopje koffie kunt drinken op een zonnig terras. Of ga een dagje naar Valkenburg, binnen 10 minuten rijden bevindt u zich al in het centrum. Breng een bezoekje aan de Kasteelruïne of ga rodelen op de Valkenburgse rodelbaan. Ook natuurliefhebbers halen hun hart op in de omgeving van ons vakantiepark bij Maastricht. Maak een prachtige fiets- of wandeltocht door het Geuldal en bewonder het diverse natuurlandschap met oude boerderijen, watermolens en rijksmonumenten. Wanneer brengt u een bezoekje aan ons bungalowpark in de omgeving van Maastricht?

 
 

Hier vind u ons vakantiepark bij Maastricht! ⤵

 

🌼 Welk vakantiepark van TopParken ligt in de omgeving van Maastricht en Valkenburg?

Dat is Résidence Valkenburg in Schin op Geul. Dit vakantiepark ligt nabij Maastricht en Valkenburg op respectievelijk 17 en 5 kilometer afstand. Zo kunt u dit prachtige heuvellandschap rustig verkennen.

💆 Wat is een luxe vakantiepark bij Maastricht?

De uitstekende faciliteiten en het luxe niveau van de vakantiehuizen maken ons vakantiepark bij Maastricht luxe. In de luxe bungalows in Maastricht kunt u kiezen voor een sauna, hoe fijn is dat! Ook kunt u terecht in het zwembad, op het loungeterras of profiteren van diverse extra services.

🐾 Is mijn hond welkom op jullie vakantiepark bij Maastricht?

Uw hond is meer dan welkom bij Résidence Valkenburg. Vanaf ons vakantiepark wandelt u zo naar Valkenburg. U kunt maximaal 2 honden meenemen in een van onze vakantiehuizen tijdens uw vakantie in de omgeving van Maastricht.