Recensies TopParken

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf op onze TopParken hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de beoordelingen.

2864 beoordelingen
  1. 8,9

    Iedere dag een privé binnenzwembad

    September 2021 - Windsor S. verbleef in Comfort kampeerplaats

  2. 8,1

    Mooi rustig park

    September 2021 - Yvonne H. verbleef in Deluxe 5 personen spa

  3. 8,4

    Zeer verrast we hadden een super plek aan t water

    September 2021 - B. verbleef in Deluxe 6 personen spa

  4. 7,4

    Het is een mooi bosrijk gebied. En het bbqpakket was super! Goed geregeld ook met het brengen en ophalen. Huisje was echt super schoon en mooi ingericht.

    September 2021 - Lieke v. verbleef in Deluxe 4 personen Sauna

  5. 8,4

    Mooi en rustig gelegen verblijf. Personeel dat opmerkte dat ik met een rollater en direct een oprit plaatste zonder dat ik daarover een vraag had gesteld, top attent.

    September 2021 - C. K. verbleef in Woudlodge

  6. 8,6

    Boven onze verwachtingen!

    September 2021 - B. verbleef in Deluxe 4 personen spa

  7. 9,7

    We hebben een midweek in de safaritent verbleven. Dit was superleuk.

    September 2021 - John E. verbleef in Safaritent

  8. 8,9

    Super fijn gehad

    Augustus 2021 - S. verbleef in Comfort 5 personen

  9. 9,9

    bij aankomst overleg met inchecken waarbij we zelf plek uit mochten zoeken. Heerlijke plek gevonden met ruim vrij uitzicht en heerlijk op de zon.

    September 2021 - Peter V. verbleef in Comfort kampeerplaats

  10. 9,1

    Heerlijke week gehad in de pipo wagen,alleen even alles afgewassen,de vorige hadden het niet echt netjes achtergelaten, maar verder alles keurig bedden schoon en opgemaakt,sanitair netjes en schoon en heel leuk binnen en buitenbad en speeltuintjes volop aanwezig

    September 2021 - Vivian B. verbleef in Pipowagen

Recensies per park

Bent u geïnteresseerd in de reviews van een specifiek TopPark? Kies hieronder het TopPark en bekijk de beoordeling per park.