Recensies TopParken

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf op onze TopParken hebben ervaren? Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

5743 beoordelingen
  1. 7,9

    De dames bij de receptie enorm behulpzaam bij alle vragen. Ook de mogelijkheid om vroeger in te checken werd zeer gewaarderdeerd. Hopelijk tot volgend jaar.

    April 2022 - Remco Tigchelaar verbleef in Comfort 6 personen op Résidence Valkenburg

  2. 7,6

    Ik had op een dag mijn was buiten gehangen en toen ben ik vertrokken. Tijdens mijn afwezigheid ging het regenen. De receptie/parkmedewerkers hebben de was toen in mijn huisje gelegd/gezet. Dat was leuke verrassing en heel attent

    April 2022 - Merel van der ploeg

  3. 7,8

    Fijne behandeling bij de receptie

    April 2022 - Robert Jansen verbleef in Deluxe 4 personen op Recreatiepark Beekbergen

  4. 8,9

    Zeer vriendelijk

    April 2022 - Sido Wagenaar verbleef in Deluxe 4 personen op Recreatiepark Beekbergen

  5. 8

    We vonden het prettig dat het huis net buiten het park lag.

    April 2022 - A.G.M. Hendriks verbleef in Villa 14 personen Sauna op Bospark Ede

  6. 10

    It was a perfekt stay !

    April 2022 - Michelle Becker-Faude verbleef in Deluxe 6 personen op Résidence de Leuvert

  7. 8,3

    Uitstraling van het park

    April 2022 - M.T. Ransijn verbleef in Deluxe 5 personen op Landgoed de Scheleberg

  8. 7,8

    de netheid, de ligging van de huizen aan het water, de grootte (voor 2 personen)

    Maart 2022 - Karsten Wolf verbleef in Comfort 5 personen op Park Westerkogge

  9. 8,1

    De medewerkers bij de receptie waren absoluut aardig en behulpzaam. We kwamen na sluitingstijd en het was top geregeld. Restaurant zou een 10 hebben gekregen, wanneer de muziekkeuze niet zo vreselijk was (is smaak, maar alleen Amsterdamse smartlappen jaag je me mee weg)

    April 2022 - Monika Sluga verbleef in Deluxe 4 personen op Parc de IJsselhoeve

  10. 8,4

    Er WBAís geen waterpoloÎr in het huisje. Omdat we allemaal thee dronken moesten we een pannetje water opzetten. Anders duurde het wel erg lang voor je kokend water had voor vijf personen. Kunt zoiets toch in kast plaatsen. Plaats genoeg.

    April 2022 - Berti Hellings verbleef in Deluxe 6 personen op Recreatiepark Beekbergen

Recensies per park

Bent u geïnteresseerd in de reviews van een specifiek TopPark? Kies hieronder het TopPark en bekijk de beoordeling per park.

Veelgestelde vragen over TopParken.

Is TopParken betrouwbaar?

Ja, TopParken is een betrouwbare vakantieaanbieder. De organisatie staat voor service en kwaliteit, wat is terug te zien in ruim 4.000 beoordelingen van gasten. Daarbij is TopParken in 2021 door de Consumentenbond uitgeroepen tot een van de meeste transparante vakantie aanbieders van Nederland.