Recreatiepark de Wielerbaan is prachtig gelegen nabij de Rijn in Wageningen. Geniet op het park van een heerlijke vakantie in een vakantiewoning of op een van de ruime kampeerplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen.

Faciliteiten & Eropuitjes

Zowel op Recreatiepark de Wielerbaan als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud.

  • Binnenzwembad (24.09 tot Pasen gesloten)
  • Sport- en speelvelden
  • Fiets- en wandelroutes bij de receptie
  • Restaurant en snackbar
  • Leuke kortingen bij uitjes in de omgeving

Omgeving

Het vakantiepark bevindt zich tussen de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en de Betuwe waardoor je in de omgeving van het vakantiepark heerlijk kunt genieten van de natuur en rust. Daarnaast is Wageningen een leuke stad om te winkelen, op een gezellige terrasje te zitten, is er de Universiteit van Wageningen en is er veel cultuur en historie te bewonderen in de stad.

Als je van fietsen en/of wandelen houdt ben je in de omgeving van het vakantiepark aan het juiste adres. Wageningen is gelegen daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. De Utrechtse Heuvelrug in Rhenen eindigt met de Grebbeberg, waar Wageningen nog een laatste uitstulping heeft in de vorm van de Wageningse Berg.

Tevens kun je een bezoek brengen aan het Arboretum, een park voor zeldzame bomen en struiken.

Via de Opheusdense Veer vaar je richting het gezellige dorp Opheusden en via de Lexkesveer ben je verbonden met typisch Betuwse dorpen als Randwijk en Zetten.