Op onze 17 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleef je Holland als nooit tevoren. Een vakantiewoning huren, heerlijk kamperen of een vakantiewoning kopen op onze parken: bij TopParken kan het allemaal.

Zoover Award winnaar

Met een 9.3 als gemiddeld cijfer is TopParken in het bezit van een Zoover Award voor Beste Bungalowpark Aanbieder van Nederland.

Historie

TopParken: een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en exploitatie van vakantieparken. We nemen je graag mee terug in de tijd waarin de familie Bergervoet TopParken oprichtte.

Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche startte de familie in 2004 TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met haar onderscheidende en innoverende kracht heeft het bedrijf zich al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft het bedrijf haar vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 17 vakantieparken op unieke locaties in Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zuid-Limburg, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Missie

"Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers/beleggers, huurders en kampeerders naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken op unieke locaties in Nederland".

Visie

TopParken wil gasten op de juiste manier laten investeren in ontspanning. Vakantiegasten en investeerders kunnen bij TopParken zorgeloos genieten van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op toplocaties.

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken!

Bij TopParken werk je op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maak je deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages.


17 vakantieparken in Nederland

Je vindt onze vakantieparken op unieke locaties in Nederland.

Vakantie boeken bij TopParken

In de zoektocht naar een passende vakantiewoning of kampeerplaats, helpen wij je graag op weg. Op al onze parken heb je de keuze uit een ruim aanbod van vakantiewoningen, appartementen en villa’s die geschikt zijn voor 2 t/m 12 personen.

Ook kun je op een aantal van onze parken een kampeerplaats huren voor een heerlijke kampeervakantie.

Vakantiewoning kopen bij TopParken

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik. Ook heeft u de mogelijkheid om uw vakantiewoning te laten verhuren wat een interessant alternatief is voor (bank)sparen.

Vakantiewoning voor (gedeeltelijk) eigen gebruik

Het hele jaar door genieten in uw eigen vakantiewoning? Bij TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen op één van onze 17 locaties in Nederland. U kunt uw eigen vakantiewoning ook gedeeltelijk verhuren. Zo minimaliseert u de kosten en geniet u daarnaast ook zelf van uw eigen vakantiewoning.

> Meer informatie

Vakantiewoning voor volledige verhuur

Het kopen van een vakantiewoning op één van onze TopParken vakantieparken is een mooie investering. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een aantrekkelijk netto rendement per jaar ontvangt bij de volledige verhuur van uw vakantiewoning.

> Meer informatie

Onze professionele verhuurafdeling zorgt het hele jaar voor het verhuurproces van uw vakantiewoning. Zo kunt u in alle rust en zonder zorgen profiteren van uw investering.