1. Luxe vakantiehuis met oud en nieuw
  2. Vakantieparken met én zonder vuurwerk
  3. Veilig op vakantie

Vakantie tijdens oud en nieuw in Nederland

Oliebollen, nieuwjaarsrolletjes, champagne, vuurwerk en gezelligheid: dat is oud en nieuw! Beleef de jaarwisseling dit jaar eens op een andere manier en boek een vakantiehuisje met oud en nieuw. Oliebollen en nieuwjaarsrolletjes bakken? Proosten op het nieuwe jaar met champagne? Hoe leuk is het om dat te doen vanuit een stijlvol vakantiehuis? Bij ons heeft u de keuze uit 14 vakantieparken, waarvan er veel vuurwerkvrij zijn. Zo kunt u in alle rust een huisje huren tijdens oud en nieuw met uw hond, zonder het geknal en geflits van vuurwerk. Sluit het jaar ontspannen af met een vakantie bij TopParken!

Bekijk onze vuurwerkvrije vakantieparken

Boek een huisje tijdens oud en nieuw ⬇️

Huisje huren met oud en nieuw in Nederland

We snappen het heel goed dat u de jaarwisseling in alle rust wilt afsluiten op een vakantiepark. Oud en nieuw viert u dan ook het beste bij TopParken! Met uw partner, gezin, familie of vrienden. Onze moderne vakantiehuizen bieden plaats aan diverse gezelschappen van 2 tot 14 personen. Spelletjes spelen, aftellen tot het nieuwe jaar en écht even tijd voor elkaar. Dat is waar het om draait tijdens uw vakantie met oud en nieuw. Boekt u via deze website? Dan profiteert u van de laagste prijs ✅

En wilt u vanaf onze vakantieparken tijdens oud en nieuw ook de omgeving ontdekken? Dan heeft u geluk, want onze parken liggen op de mooiste plekjes van Nederland. De Veluwe, de Achterhoek, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en aan de kust. Al enig idee waar uw voorkeur naar uit gaat?

Waarom TopParken?

✦ Keuze uit 14 vakantieparken

✦ Waarvan enkele vuurwerkvrij

✦ Rustig oud en nieuw voor uw hond

✦ Altijd de laagste prijsgarantie

✦ Luxe woningen (ook met wellness)

✦ Unieke plekjes in de natuur