Bij TopParken vermelden we eerlijke prijzen. Dit houdt in dat de prijs die aan het begin van uw boeking getoond wordt, de prijs is die u daadwerkelijk betaalt. Er komen dus geen onverwachte kosten bij tijdens het boeken: de beginprijs = de totaalprijs.

Een duidelijke, eerlijke beginprijs en geen bijkomende kosten; wel zo fijn!

Altijd een eerlijke beginprijs

Waarom we dit doen? Omdat we van mening zijn dat bij het boeken van een fijne vakantie, onverwachte kosten niet thuishoren. De klantreis en het verheugen op een fijn verblijf begint immers al bij het boeken. Het tonen van een eerlijke beginprijs wordt binnen onze organisatie altijd al gedaan en is ook opgemerkt door de Consumentenbond. Zij hebben in mei 2021 onderzoek gedaan naar bijkomende kosten bij vakantieparken, waar TopParken als een van de meest transparante vakantie aanbieders uitkomt.

Benieuwd naar ons nieuwsbericht over dit onderzoek?

Lees het hier
 

Vergelijken van prijzen

Naast dat we u geen onaangename verrassingen willen geven tijdens het boeken, is het met een eerlijke beginprijs ook makkelijker om prijzen te vergelijken. De prijs die u wilt vergelijken, is immers de totaalprijs en niet een vanafprijs waar nog meerdere extra kosten bijkomen. Het direct tonen van de totaalprijs aan het begin van een boeking, maakt het daarom gemakkelijker prijzen te vergelijken.

Vanuit een marketing oogpunt is het wellicht niet tactisch om een eerlijke, vaak hogere, beginprijs te tonen, maar we hechten meer waarde aan klantvriendelijkheid en een aangename klantreis; vanaf de boeking tot aan de terugkeer naar huis.

Tonen prijzen

Op onze website tonen we direct eerlijke prijzen, inclusief alle verplichte kosten. Een overzicht van deze kostenposten wordt eenvoudig inzichtelijk gemaakt door op het informatiesymbool (i) onder de prijs te klikken.

De getoonde prijs is inclusief:

✅ De huursom

  • Huur
  • Eindschoonmaak
  • Reserveringskosten
  • Bedlinnen incl. opgemaakte bedden

✅ Milieuheffing

✅ Toeristenbelasting

Ons advies

Bij het boeken van een vakantie adviseren we u om alert te blijven op eventuele bijkomende kosten. Een aantrekkelijke beginprijs betekent niet altijd een aantrekkelijke eindprijs. Daarbij kunnen onverwachte, bijkomende kosten het vergelijken van vakanties lastig maken. Bij de ene aanbieder wordt een eerlijke beginprijs getoond, terwijl bij een andere aanbieder een vanafprijs wordt getoond. Houd hier rekening mee bij het boeken en/of vergelijken van een vakantie en laat dit het enthousiasme in een fijn verblijf in Nederland niet verminderen, ons land heeft namelijk zoveel moois te bieden!

Bekijk hier ons aanbod