1. Omgeving boordevol zon, zee en strand
  2. Populaire badplaats Noordwijk
  3. Keukenhof met kleurrijke bollenvelden

Vakantie in Noordwijk

Beleef een onvergetelijke vakantie in Noordwijk: vanouds een vissersdorpje en tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats. Met een kuststrook van ruim 13 kilometer lang lenen het strand en de duinen zich perfect voor een wandeling. Wat is er nu heerlijker dan uitwaaien op het strand? Beleef een ultieme zon-, zee- en strandvakantie vlak bij Noordwijk aan Zee en geniet van al het moois dat de omgeving van Recreatiepark Noordwijkse Duinen te bieden heeft. Langs het strand vindt u vele strandtentjes en terrasjes en in de zomermaanden kunt u natuurlijk een verkoelende duik nemen in de Noordzee.

Een bezoekje aan de grote en bruisende steden Amsterdam (42 km) en Haarlem (19 km) mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Noordwijk. Ga een heerlijk dagje shoppen, ontdek de vele musea of maak een leuke stadswandeling met een gids. 

Op het nabijgelegen TopPark Parc du Soleil bevinden zich een binnenzwembad en indoor speeltuin. Als gast van Recreatiepark Noordwijkse Duinen kunt u daar gratis gebruik van maken. Parc du Soleil ligt op slechts 2,5 kilometer afstand van Recreatiepark Noordwijkse Duinen. I.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het op dit niet mogelijk om gebruik te maken van de indoor faciliteiten op Parc du Soleil.

 

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Noordwijk

Niet alleen de faciliteiten van ons park bieden u op en top vermaak, maar ook de omgeving van Noordwijk heeft van alles te bieden. Tijdens uw vakantie moet u zeker een bezoekje brengen aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie. 

Uittip: Keukenhof

Verblijft u tussen eind maart en eind mei op Recreatiepark Noordwijkse Duinen? Dan móét u een bezoekje brengen aan de Keukenhof, dé toeristische trekpleister! In het voorjaar bloeien hier meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen!

Uittip: Escape Room Zandvoort

Beleef een spannend uitje in één van de drie kamers van Escape Room Zandvoort. Los unieke puzzels op en ontdek de verborgen aanwijzingen. Bezoek de escape room met 10% korting. Reserveer online of vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park.

Uittip: Elektrische E-chopper Tour met E-choppertournoordwijknl

Stap op een stoere elektrische E-chopper en maak een mooie tour door Noordwijk aan Zee, de duinen en de bloemenvelden in de Duin- en Bollenstreek. Middels een vooraf, op uw mobiel te downloaden route, komt u langs de mooiste plekjes van deze mooie streek. Tip: vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park en ontvang 10% korting.

Uittip: Nederzandt

Bezoek tijdens uw vakantie bij Noordwijk aan Zee het populaire Nederzandt. Deze eet-, drink- en feestlocatie aan het strand van Noordwijk zorgt voor dé ultieme vakantiesfeer. Meer informatie vindt u op de website van Nederzandt of bij de receptie van ons park. 

Uittip: Elektrische GPS audiotour met Renzy

Ontdek de Bollenstreek tijdens een rit in een Renault Twizy: een 2-persoons voertuig op elektriciteit. De GPS navigatie zorgt ervoor dat u alle hotspots van Noordwijk ziet. De audiogids aan boord vertelt alle ins en outs. Tip: vraag naar de kortingscode bij de receptie van ons park en ontvang 10% korting.