Omgeving | Noordwijk
Noordwijk: vanouds een vissersdorp en tegenwoordig het hele jaar door een gezellige en populaire badplaats. Met een kuststrook van ruim 13 kilometer lang, lenen het strand en de duinen zich perfect voor een wandeling. Wat is er nu heerlijker dan uitwaaien op het strand? Langs het strand vindt u vele strandtentjes, restaurants en terrassen en in de zomermaanden kunt u natuurlijk ook een duik nemen in de Noordzee.

Verblijft u tussen eind maart en eind mei op Recreatiepark Noordwijkse Duinen? Dan is een bezoek aan de Keukenhof zeker een moeite waard. Niet alleen voor buitenlandse, maar ook voor Nederlandse toeristen zijn de kleurrijke bollenvelden een echte trekpleister. In het voorjaar bloeien hier meer dan 7 miljoen bloembollen met wel 800 verschillende soorten tulpen.

Op de eerste zaterdag na 19 april vertrekt het jaarlijkse 40 kilometer lange Bloemencorso Bollenstreek vanuit Noordwijk naar Haarlem. Een echt schouwspel voor bloemenliefhebbers!

(tekst gaat verder onder de foto's)

Tulpen in Noordwijk
Kust van Noordwijk
Boulevard van Noordwijk

De grote steden Amsterdam en Haarlem zijn ook op korte afstand van het park gelegen, waar u natuurlijk kunt winkelen, maar ook een bezoek kunt brengen aan de vele musea of een stadswandeling kunt maken met een gids.

Op het nabijgelegen vakantiepark Parc du Soleil bevinden zich een binnenzwembad en indoor speeltuin. Als gast op Recreatiepark Noordwijkse Duinen kunt u daar gratis gebruik van maken. Parc du Soleil is slechts 2,5 kilometer van Recreatiepark Noordwijkse Duinen gelegen. 

Uittip: Nederzandt
​Bezoek tijdens uw vakantie het populaire Nederzandt. Deze eet- drink- en feestlocatie aan het strand van Noordwijk zorgt voor een échte vakantiesfeer. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nederzandt of bij de receptie van het park.

Uittip: Escape Room Zandvoort
Beleef een spannend uitje in een van de 3 kamers van Escape Room Zandvoort. Los unieke puzzels op of ontdek de verborgen aanwijzingen. Bezoek Escape Room Zandvoort met 10% korting! Reserveer online of vraag naar de kortingscode bij de receptie van het park.

Uittip: Elektrische GPS audiotour met Renzy.nl
Noordwijk en de prachtinge Bollenstreek ontdekken op een vernieuwende, originele manier? Beleef een unieke ervaring tijdens een rit in een Renault Twizy! 

De 2-persoons voertuigen rijden op elektriciteit (milieuvriendelijk) en zijn toegestaan op de openbare weg. De GPS navigatie met een vaste route zorgt ervoor dat je niets mist en alle bekende - en minder bekende - hotspots van Noordwijk en omgeving te zien krijgt! De audiogids aan boord vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke weetjes. Kijk voor meer informatie op www.renzy.nl

Ontvang 10% korting! Vraag de receptie voor de kortingscode.

Overige dagjes uit
Niet alleen op het park zelf, ook in de omgeving van Noordwijk is er van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park.

Evenementen in de omgeving
Bent u benieuwd of er binnenkort leuke (meerdaagse) evenementen in de omgeving van Recreatiepark Noordwijkse Duinen plaatsvinden? Bekijk dan eens onze evenementenkalender en combineer uw verblijf op ons TopPark met een bezoekje aan een leuk evenement. Dé Formule 1 liefhebber wil uiteraard dichtbij verblijven!

Vuurtoren van Noordwijk