1. Keuze uit 14 vakantieparken
  2. Altijd de laagste prijsgarantie
  3. Mooiste plekjes in de natuur

Beleef Pasen bij TopParken

De extra vrije dagen met Pasen bieden dé ideale gelegenheid om er even heerlijk tussenuit te gaan in eigen land. De kinderen zijn vrij van school en u hoeft niet te werken; een perfecte mogelijkheid om alle mooie plekjes in Nederland samen met uw gezin te ontdekken. De dagen worden weer langer, de temperaturen lopen op en het zonnetje tovert zich steeds vaker tevoorschijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topvakantie tijdens de paasdagen! Boek daarom een heerlijk paasweekend weg op één van onze TopParken met stuk voor stuk unieke locaties verspreid over Nederland. U vindt onze vakantieparken namelijk in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant én Limburg

  • Pasen 2020: 12 & 13 april
  • Paasweekend 2020: 10 t/m 14 april
Ontdek de 14 vakantieparken

10% korting in het paasweekend!

Boek nu een verblijf in het paasweekend (vrijdag t/m dinsdag) en profiteer tijdelijk van 10% korting. 

 
 

Huisje huren met Pasen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een last minute paasweekend weg? Deze vindt u gegarandeerd bij TopParken. Op onze 14 vakantieparken kunt u een luxe huisje huren met Pasen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 12 personen; ideaal voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën of juist een gezellig familieuitje tijdens uw paasweekend weg. Bereid een heerlijke paasbrunch in de compleet ingerichte keuken van uw vakantiehuis of schuif ‘s avonds aan in het restaurant en laat u culinair verrassen. 

Uw verblijf bij TopParken:

  • Vakantiehuizen voor 2-12 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • WiFi op de vakantieparken
  • Binnen- en/of buitenzwembad

14 vakantieparken op unieke locaties

Tijdens uw weekend weg met Pasen maakt u onbeperkt gebruik van de uitstekende parkfaciliteiten. Beleef zwemplezier in de binnen- en/of buitenzwembaden van de vakantieparken of geniet van een hapje en een drankje op het terras. Ontdek ook zeker de unieke omgeving van onze 14 vakantieparken, met ieder haar eigen charme. De uitgestrekte stranden vlakbij onze vakantieparken aan de kust, het heuvelachtige landschap in Limburg of de dichte bossen van de Veluwe; u vindt gegarandeerd het vakantiepark met Pasen dat precies bij uw wensen past!

Beleef uw paasweekend weg op één van de vakantieparken van TopParken en laat u verrassen door de schitterende locaties verspreid over Nederland. Kies voor een huisje huren met Pasen en geniet van een onvergetelijk weekendje weg. Bij TopParken geniet u van top tot teen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Speciaal uitgelicht tijdens Pasen: