TopParken

Winter Wonderland bij TopParken❄️⛸🧤

Een verblijf op Landgoed de Scheleberg is deze winter nóg specialer.

Zoals elk jaar is Landgoed de Scheleberg ook deze winter weer omgetoverd tot een sfeervol vakantiepark, passend bij de gezelligste tijd van het jaar. De verlichte kerstbomen langs de oprijlaan geven direct bij aankomst al het échte wintergevoel.

Dit seizoen bent u daarbij van harte welkom op het TopParken Winter Wonderland. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan de schaatsbaan* op het vakantiepark en geniet van warme chocolademelk en andere lekkernijen.

Samen maken we vakantieherinneringen, ook dit gezellige winterseizoen!

Ook genieten van een sfeervol, winters verblijf op de Veluwe? Er zijn nog vakantiehuizen beschikbaar.

 

Het TopParken Winter Wonderland is op Landgoed de Scheleberg te vinden van 24 december 2021 tot en met 9 januari 2022 en is alleen toegankelijk voor vakantiegasten van TopParken.

Winter Wonderland

Om het gezelligste seizoen van het jaar nóg iets specialer te maken, heten we u graag van harte welkom op het TopParken Winter Wonderland op Landgoed de Scheleberg.

Landgoed de Scheleberg
 
Toppe Bob
 
Kerst
 
 
De schaatsbaan is elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur voor kinderen tot en met 17 jaar. Het gebruik van de schaatsbaan en schaatsen is geheel gratis. Om de veiligheid van onze vakantiegasten te waarborgen, wordt er constant toezicht gehouden.

** Let op! Het eerste- en laatste uur is de schaatsbaan gereserveerd voor jonge kinderen met begeleiding van een volwassene. Gedurende deze uren hanteren we de geldende maatregelen en is het tonen van een QR code voor volwassenen verplicht.