TopParken

Parc de IJsselhoeve behaalt Green Key keurmerk goud

Green Key goud voor Parc de IJsselhoeve 

Onlangs zijn de duurzame initiatieven op Parc de IJsselhoeve bekroond met het Green Key keurmerk goud. Dit hoogst haalbare duurzaamheidskeurmerk binnen de recreatiebranche laat zien dat het vakantiepark er alles aan doet om de impact op het milieu te beperken. Parc de IJsselhoeve is het negende vakantiepark van TopParken dat is gecertificeerd met het Green Key keurmerk goud! 

 

Duurzame initiatieven

Op dit water- en natuurrijke vakantiepark in Zuid-Holland zijn duurzame initiatieven zichtbaar die een positieve bijdrage leveren aan de natuur, zoals: 

  • Lokale en/of biologische producten in de gerechten van het restaurant
  • Waterbesparende maatregelen in de vakantiewoningen
  • Gebiedseigen beplanting
  • Slimme thermostaten 

Naast bovenstaande bijdragen heeft Parc de IJsselhoeve een samenwerking met Zorgbedrijf Gemiva in Gouda. 

Onbezorgd recreëren en/of investeren op Parc de IJsselhoeve

De natuur speelt een belangrijke rol bij het vakantiegevoel. Daarom vinden we het bij TopParken belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van een vakantie in Zuid-Holland. Bovendien is het vakantiepark ook interessant voor een eigen vakantiewoning; zo kunt u onbeperkt genieten van vakanties in eigen land en/of profiteren van een interessante verhuuropbrengst. De ligging, nabij een natuurgebied, aan rivier de IJssel en in de buurt van Rotterdam en Gouda, maakt van Parc de IJsselhoeve een aantrekkelijke recreatieve bestemming.

 

Lees meer hoe TopParken een positieve bijdrage levert aan mens, natuur en milieu ⤵️

 

Bekijk ook: