TopParken

3x cadeautips voor Vaderdag

Origineel cadeau voor een vader

Op zondag 16 juni is het weer Vaderdag; de dag dat we alle vaders in het zonnetje zetten. Daar hoort natuurlijk een mooi cadeau bij. Het is tijd om het dit jaar eens anders aan te pakken; geef hem bijvoorbeeld een ervaring om nooit te vergeten. We geven je graag drie cadeautips voor een origineel cadeau voor jouw vader, bonusvader, schoonvader, opa of een andere belangrijke man in jouw leven. Met deze tips heb je gegarandeerd een leuk cadeau om te geven (én ben je op tijd voor Vaderdag!). 

 

Of bekijk de cadeautips voor Vaderdag hieronder ⤵️

 

Tip 1. Geef wellness cadeau 🛁

Met dit cadeau is ontspanning gegarandeerd. Trakteer hem op een wellness dag in een van de mooiste wellnessresorts van Nederland: de Veluwse Bron in Emst. De Veluwse Bron bevindt zich aan een natuurmeer en kent een groot aantal sauna’s, zwem- en stoombaden. Geniet van unieke opgietingen, wellness rituelen en luxe behandelingen. Sluit de dag af met een diner in het restaurant en jullie keren volledig ontspannen weer naar huis! 

Vaderdag Cadeautip wellness

Tip 2. Bezoek een bierbrouwerij 🍺

Is hij een echte bierliefhebber? Neem hem dan mee naar een bierbrouwerij, bijvoorbeeld de brouwerij van La Trappe of Brand. Boek een excursie door de brouwerij, leer alles over het productieproces en de ingrediënten, beleef de rijke historie van de brouwerij en proef als afsluiting een van de (speciaal)bieren in het proeflokaal. 

Tip 3. Klimbos Garderen 🌳

Daag jouw vader uit voor een dag vol avontuur tussen de hoogste boomtoppen en geef een bezoek aan het hoogste klimbos van Nederland cadeau! Het Klimbos in Garderen is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en beschikt over meerdere parcoursen, ideaal voor het hele gezin! Alle parcoursen zitten vol leuke en avontuurlijke elementen. Na een dag vol spanning kun je heerlijk tot rust komen in het restaurant aan de overzijde van het klimbos. 

Klimbos Garderen

Een belevenis cadeau voor vaders

Kortom, geef dit jaar met Vaderdag een belevenis cadeau. Een belevenis zorgt namelijk voor quality time met elkaar en herinneringen voor het leven. Nog meer uitpakken met Vaderdag? Geef hem dan een weekendje weg cadeau! Combineer bijvoorbeeld bovenstaande cadeautips met meerdere activiteiten of uitjes en blijf slapen op één van de TopParken vakantieparken in Nederland. Je vindt deze vakantieparken op de Veluwe, in Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Noord-Holland, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. 

Er is nog beschikbaarheid in het weekend van Vaderdag! Boek vandaag nog last minute een vakantiehuis in Nederland.