Dag van de Duurzaamheid

10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag vinden er veel duurzame activiteiten plaats door heel Nederland. Om bij te dragen aan een duurzame samenleving is het belangrijk om ‘’groen te doen’’. TopParken levert niet alleen op deze dag een bijdrage, maar zet zich elke dag in voor duurzaamheid. Alle parken hebben een Max Havelaar Cotton keurmerk en twee parken zijn trotse eigenaar van het Green Key keurmerk.

Max Havelaar Cotton keurmerk
Als eerste organisatie in de recreatiebranche kan TopParken garanderen dat je nét wat lekkerder slaapt. Alle parken werken namelijk al jaren met Fairtrade beddengoed. Dit is beloont met een Max Havelaar Cotton keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat er een ‘eerlijke afspraak’ is tussen bedrijven in Nederland en boerenorganisaties in ontwikkelingslanden.

Green Key keurmerk
Recreatiepark de Woudhoeve is in het trotse bezit van een zilver Green Key keurmerk. Recreatiepark Noordwijkse Duinen heeft het gouden keurmerk in handen. Dit keurmerk laat zien dat deze parken er alles aan doen om het milieu te sparen, zelfs meer dan dat de wet- en regelgeving vereist. De overige parken zijn hard aan het werk om ook het Green Key keurmerk te behalen.

Bezoek je op 10 oktober Recreatiepark de Woudhoeve of Recreatiepark de Noordwijkse Duinen? Dan staat er een fairtrade welkomstpakket voor je klaar!

Gerelateerd

Lees ook deze artikelen eens

externalId=topparken-news-detail-1-1.2.2.2.2.1&filter[category]=/Inspiratie&filter[active]=1
Bezoek ons op de Second Home Beurs - 8 t/m 10 maart 2019
NOS: 'Een tweede huisje niet alleen meer voor de 60-plusser'
Egmond Wandel Marathon